Модні тенденції весна-літо 2016 були дуже ретельно підібрані відомими дизайнерами і модельєрами. У цьому сезоні вони віддали перевагу соковитим, яскравим, теплим, глибоким і насиченим відтінкам, які дозволяють підкреслити жіночу природну красу, а також вигідно виділити представниць прекрасної статі на загальному тлі весняних фарб. Які саме кольори будуть в моді в цьому році?

Модні тенденції весна-літо 2016

Бургунді – винний, досить насичений колір, який вже давно визнаний у багатьох будинках моди одним з провідних. Цей колір чудово виглядає на досить щільних тканинах, однак, він не менш ефектно виглядає і на шифоні або легкому шовку. Крім одягу, всім модницям варто приділити увагу і аксесуарам, виконаним в такому глибокому кольорі. Поєднувати бургунди найкраще з виробами білого, бежевого, сірого, зеленого, синього і баклажанного кольору.

Модні тенденції весна 2016

Індиго – цей загадковий, цікавий колір залишається в тренді і в цьому сезоні. Найчастіше такий колір використовується у вечірніх або коктейльних нарядах, так як він дозволяє створити впевнені і сміливі образи, які не позбавлені грайливості та кокетства. Краща особливість індиго в тому, що він візуально вигідно відтіняє колір очей, роблячи їх надзвичайно гарними.

Крем-брюле – вишуканий і дуже ніжний колір, без якого не може обійтися літній сезон. Він чудово поєднує в собі розкішність, легкість і французьку вишуканість. Дуже яскраво колір крем-брюле розкривається на шифонових легких сукнях, а також на капелюхах.

Свіжий персик – ніжний, яскравий, дуже романтичний колір, який не покидає подіум вже багато років. Головна особливість цього кольору в тому, що він візуально освіжає колір шкіри, а весь образ жінки робить романтичним і ніжним.

Коралові рифи – це колір здатний зробити соковитим і яскравим практично кожен образ. Його ніколи не буває багато, саме тому він присутній в різних варіантах коралових нарядів не тільки в сезоні весна-літо, а й осінь-зима. Колір чудово поєднується як з білосніжною, так і з більш темною шкірою, тому підходить практично кожній дівчині.

Модні тенденції літо 2016Місячний камінь – колір, який ще називають яскраво-бірюзовим в сезоні весна-літо 2016 став ще одним трендом. Він вигідно підкреслює риси обличчя, виділяє колір очей, а також підкреслює всі достоїнства фігури. Особливість кольору в тому, що його можна поєднувати практично з будь-якими предметами гардероба і аксесуарами. Один колір в різних поєднаннях виглядає абсолютно по-різному.

Темно-бірюзовий – колір, який багато в чому схожий на колір морської хвилі. Найкраще підходить дівчатам, які мають *літній* кольоротип. Елегантність, м’якість і ненав’язливість цього відтінку дозволяє створити просто бездоганний образ, який буде привертати до себе увагу оточуючих. Прекрасно поєднується з малиновим, кораловим, світло-бузковий, рожевим, крем-брюле, винним, салатним, брунатним та кольором індиго.

Мітки:
Залишити коментар

*

Вгору