Сукня – це найлегший спосіб змінитися, стати прекрасніше і вишуканіше. На сьогоднішній день вечірній сукні є не тільки атрибутом для походу в театр або оперу, а й необхідним одягом для громадських та урочистих заходів і прийомів, а також для відвідування кафе, ресторанів і вечірок. Які вечірні сукні в моді в 2016 році?

Вечірні сукні 2016

1. Навесні відомі будинки мод рекомендують дівчатам звернути особливу увагу на яскраві кольори і принти. Свої правила диктує погода, тому найбільш трендовими в цьому сезоні стають яскраві сукні-дзвіночки, від жовтого до яскраво-червоного кольорів. Також в моді тканини з великими геометричними малюнками і квітами. Любителькам незвичайних і епатажних образів припадуть до душі звабливі вечірнє вбрання з фігурними вирізами.

Вечірні сукні 2016 - фото 2

2. У літньому сезоні 2016 на першому місці стоїть простота. Більшість вечірніх суконь – це одяг непомітних відтінків простого крою, в грецькому стилі. На піку популярності буде натуральність, що впливає на вибір кольорів і тканин. Надзвичайно модними вечірніми нарядами будуть сукні білих, кремових і пастельних тонів. Привабливі і ніжні наряди таких відтінків здатні кожну дівчину перетворити на справжнісіньку принцесу.

Вечірні сукні 2016 - фото 3

3. Восени 2016 року буде модними вечірні сукні строгого крою. Довгий наряд, глибокий виріз і відкрита спина – це все зробить образ жінки загадковим і вишуканим. Деякі модельєри радять додати трохи геометрії образу, вибираючи вбрання з чіткими лініями крою. Ще однією новинкою сезону стали коміри-стійки. Найбільш вигідно вони виглядають в класичних темних кольорах – синьої, зеленої та бордовою. Також відзначається ще одна популярна деталь цього сезону – лазерна вишивка, яка додасть родзинку в будь-яке жіноче вбрання.

Вечірні сукні 2016 - фото 4

4. Вечірні вбрання зими також пронизані простотою образу. Правда, деякі дизайнери все ж піддаються ностальгії, використовуючи в своїх колекціях стиль двадцятих-тридцятих років минулого століття: мішуру, блискітки, глибокі вирізи і гофровану тканину досить темних похмурих відтінків.

Вечірні сукні 2016 - фото 5

Варто відзначити, що на хвилю популярності повертаються мереживні вечірні наряди. Плаття прямого крою з будь-якою довжиною рукавів, виконані з мережива, будуть чудово виглядати на будь-якій дівчині. Надзвичайно багато моделей такого типу представлені в колекціях вечірніх суконь 2016 року для повних жінок.

Залишити коментар

*

Вгору