Випускний бал буває лише раз у житті. Це перша справжня доросла, хвилююча і дуже урочиста подія. Заради неї кожна дівчина не просто вибирає собі вбрання, а створює особливий образ, основою якого є гарна сукня.

Випускні сукні 2016

Випускні сукні 2016 представлені в модних колекціях цього сезону в широкому асортименті. Бальні моделі – це найулюбленіша тема для дизайнерів. У 2016 році будуть урочисто і ніжно виглядати довгі випускні сукні в стилі *мінімалізм*. Бездоганний і легкий силует є основним трендом цього сезону.

Випускні сукні 2016 - фото 2

Романтичним дівчатам чудово підійдуть довгі моделі із завищеною талією. Красу образу додасть і багатошаровий розкльошений подол. *Ампір* – це фасон, який увійшов в моду в XVIII столітті при королівському дворі Франції. Однак, він і в наш час вважається класикою. У цьому сезоні моделі таких платтів шиються з шифону або тонкого шовку. Вони всі витримані в пастельних тонах, які відтіняють ніжність створюваного образу. А відкриті руки і скромна зона декольте підтримують прекрасно образ юної красуні. Мініатюрним дівчатам слід звернути увагу на подовжені моделі з розкльошеними або багатошаровими подолами, доповнивши їх босоніжками або витонченими черевичками на високих підборах.

Випускні сукні 2016 - фото 3

Одним з найбільш вдалих рішень для випускного вечора 2016 – це наряди в грецькому стилі, які надають образу жіночності і чуттєвості. У цьому сезоні вони представлені в найлаконічніших відтінках блакитного, рожевого і перлинно-сірого. Дизайнери застерігають лише від одного кольору – білого, так як він вважається традиційним кольором вінчального вбрання. Але пастельні відтінки фісташкового, персикового і лавандового кольорів – це самий тренд 2016 року.

Випускні сукні 2016 - фото 4Моделі *максі* – це прекрасний вибір для заходів з традиційним сценарієм. А ось на річковому теплоході, на дискотеці, і на різних вечірках, присвячених випускному 2016, поза конкуренцією будуть короткі сукні. Самим ідеальним варіантом стане – стиль *ретро* з усіма його чудовими варіаціями, які нарівні з коктейльними фасонами сьогодні як ніколи в тренді.

Струнка фігура, тонка талія, а також гарні ніжки в такому вбранні точно не залишаться без уваги. У цьому сезоні дизайнери використовують в укорочених моделях практично всі модні можливості декорування, які користуються попитом. Це пір’я, паєтки, стрази, бісер, оригінальний принт, вишивка та ін.

Залишити коментар

*

Вгору