Серпень 2012 обіцяє бути складним для всіх знаків. Серпень це дуже складний енергетичний період усього року. Цей період буде лакмусовим папірцем, який дозволить виявити всі нестабільності і загрози. У цей період варто очікувати те, що більшість розпочатих в минулому справ істотно загальмуються і в усьому варто очікувати нестабільності, яка виявить сильних лідерів.

Гороскоп на серпень 2012

Гороскоп на серпень 2012 року для знаків Зодіаку

Гороскоп на серпень для овна

У серпні овнам потрібно більше часу приділяти рішенню сімейних проблем, яких буде в цьому місяці більш ніж достатньо. Не варто затягувати з рішенням дрібних сімейних клопотів, тому що ви багато з них, зможете вирішити за допомогою своєї чарівності. Не дивлячись на всі складнощі серпня, місяць буде дуже результативним в спілкуванні з рідними та близькими.

У першій половині місяця про себе нагадає ваше минуле. Варто очікувати зустрічі з колишніми коханими та друзями, яких ви давно не бачили. Важливо, щоб ваші минулі прихильності не викликали ревнощі у вашої теперішньої половинки. Другу половину серпня приділіть увагу проблемам, які накопичилися у ваших стосунках. Вирішивши їх, ви зможете внести в свої відносини простоту і динаміку. Одиноким овнам серпень обіцяє вельми бурхливі любовні відносини.

Гороскоп на серпень для тельців

Першу половину серпня тельцям варто приділити питанням, пов’язаних з будинком, сім’єю і благоустроєм. Будьте готові до того, що багато справ зажадають вносити зміни і всі ваші плани по відношенню до благоустрою зазнають зміни. Варто уникати угод з купівлі нерухомості, так як вони будуть для вас невдалі. У другій половині серпня варто запланувати поїздку, але будьте готові до того, що графік поїздки зможе змінюватися, так що не плануйте багато пересадок. Друга половина серпня для тельців буде вдала для вирішення паперових питань, пов’язаних з нерухомістю та майном.

Гороскоп для близнюків на серпень

Серпень для близнюків обіцяє вдале вирішення фінансових питань. Протягом усього серпня матеріальні блага і комфорт буде для вас дуже важливий. В цей період є шанс укласти дуже вигідні угоди.

У першій половині серпня варто виключити поїздки, так як вони будуть стомлюючі і швидше за все невдалими для вас. Перша половина серпня поверне у ваше життя багато старих друзів, а друга половина серпня подарує дуже багато нових знайомств. Весь серпень близнюки будуть відчувати тягу до пригод і подорожей. Друга половина місяця буде вельми вдала, якщо ви заплануєте ряд невеликих поїздок недалеко від дому.

Гороскоп для рака на серпень

Серпень для раків принесе оновлення гардероба. Такі зміни подарують вам дуже багато позитивних емоцій і поліпшать ваші відносини з оточуючими людьми. Позитивний настрой в цьому місяці як магнітом притягне у ваше життя удачу, яка буде супроводжувати весь серпень.

У першій половині серпня варто приділити час аналізу свого матеріального становища та гармонізації структури витрат. Друга ж половина місяця змусить вас задуматися про нові джерела доходів, які буде досить просто знайти, так як удача вам супроводжує.

Серпневий гороскоп для левів

Для львів серпень принесе багато романтики. Розташування планет обіцяє появу таємних почуттів і таємних уподобань. Для левів, які вже мають відношення потрібно більше часу приділити один одному, що зробить ваші стосунки глибшими.

Перша половина серпня це період для аналізу відносин з людьми. Висновки, які ви зробите в цей період, в майбутньому вам принесуть несподівані дивіденди. Другу половину місяця присвятіть самоосвіті.

Гороскоп для дів на серпень

Серпень подарує дівам гармонію у відносинах. Серпень для вас це період нових знайомств з людьми, які в майбутньому стануть для вас вірними друзями. Поставтеся уважно до нових знайомств, так як вони можуть ввести у ваше життя нові плани, які будуть вельми перспективними.

Першу половину серпня приділіть спогадами, так як це подарує вам відчуття релаксації і гармонії. Крім спогадів приділіть увагу аналізу подій і вчинків, у майбутньому вам це дуже знадобиться. Друга половина серпня підніме для вас завісу над таємницями, які вас давно хвилювали.

Гороскоп для терезів на серпень

Серпень терезам принесе фарт у справах на роботі. Відносини з начальником складатимуться вдало, але це буде залежати від вашої чарівності. Щоб утримати прихильність керівництва, частіше демонструйте своє бажання до співпраці та ініціативність. Такий підхід дозволить вам не тільки отримати репутацію хорошого співробітника, але і отримати просування по кар’єрних сходах.

Перша половина місяця порадує вас звістками від старих друзів. Ці звістки сколихнуть спогади і змусять вас переглянути плани на майбутнє. Друга половина серпня подарує вам багато нових ідей, які варто добре обміркувати і зважити перед їх реалізацією.

Гороскоп на серпень для скорпіона

Для скорпіонів серпень обіцяє романтичні пригоди. Є дуже висока ймовірність курортних романів, які принесуть вам багато цікавих знайомств. Серпень це дуже хороший період для подорожей, які принесуть у ваше життя багато нових вражень.

У першу половину серпня вам варто сконцентруватися на плануванні та постановці нових цілей. Друга половина серпня вельми несподівано принесе вам підказки того, як домогтися нових цілей. Вам варто навчитися користуватися своєю комунікабельністю, компромісами і обізнаністю у багатьох питаннях.

Гороскоп на серпень для стрільця

У серпні особливу увагу приділіть моральним цінностям. Особливу увагу приділіть управлінню грошима. Справи, які тим чи іншим чином стикаються з грошовими питаннями, для стрільців будуть вдалі в цьому місяці. Всі знайомства, які вас чекають, багато в чому будуть продиктовані сексуальним потягом один до одного, тому не варто їх розглядати серйозно.

Перша половина місяця це період для систематизації знань, які були отримані раніше. Дуже важливо знайти можливість застосувати свої знання на практиці, наприклад, запланувати подорож на другу половину серпня, де можна їх застосувати.

Гороскоп для козерога на серпень

Планети в серпні будуть сприяти поліпшенню особистих відносин. У цей період дуже важливо приділити увагу гармонізації відносин, які вже є або зав’язати нові романтичні стосунки, які стануть тривалим романом. У серпні варто більше уваги приділяти юридичним питанням, які дуже вдало для вас влаштуються.

Першу половину серпня варто приділити поверненню боргів, а ось у другій половині варто отримані гроші інвестувати в нові проекти.

Гороскоп для Водоліїв на серпень

Вас в серпні чекає гармонізація відносин з колегами по роботі. У серпні ви можете поміняти роботу, а зірки допоможуть вам вдало влитися в новий колектив. Для вас на перше місце вийде комфорт на робочому місці, саме йому і приділяйте увагу.

У першій половині серпня вам доведеться вирішувати старі проблеми, які є у ваших стосунках. Друга половина серпня дозволить вам знайти спільне в інтересах. Друга половина серпня дозволить вам укласти нові контракти.

Гороскоп на серпень для риб

Романтикою серпня наповнить життя риб. Ця романтичність приведе їх на вечірки, світські заходи та подорожі, які подарують нові знайомства і які будуть корисні не тільки в бізнесі, але і в житті.

Перша половина серпня завалить вас справами так, що вам доведеться навчитися планувати справи. Друга половина серпня буде дуже вдалим періодом у всіх починаннях. Не зайве буде в серпні відвідати лікаря.

Залишити коментар

*

Вгору