Ось і закінчується 2012 рік, за багатьма прогнозами це останній рік, який ми з вами живемо на цій планеті в тому вигляді, в якому вона є. В перебігу останніх років навколо цієї дати було багато пліток, спекуляцій і пророкувань. Давайте спробуємо розібратися у всій цій історико-езотеричній каші.

Думки езотериків про кінець світу 2012

На думку багатьох провідних езотеричних напрямків, 2012 рік це заключний рік людства в тому вигляді в якому воно є. Багато з вас можуть задаватися питанням: буде кінець світу 2012 чи ні?

Багато езотериків із задоволенням вам розкажуть, що закінчення світла в тому вигляді, в якому ми його знаємо – буде. Можна по-різному дивитися на кінець світу – можна спиратися на передбачення Ванги на 2012 рік, а можна повірити і в кінець світу майя.

Кінець світу 2012

Якщо ви шукайте відповідь на питання: чому кінець світу в 2012 році наступає? То, мабуть, варто проаналізувати світ, який навколо вас. Можна однозначно сказати те, що ми надто довго руйнували нашу планету і те, що планета змінюється і змінює наш світогляд, і ставлення до світу, в якому ми живемо.

Чи буде кінець світу – думка астрологів і астрономів

Неоднозначність астрономів і астрологів можна розцінювати двояко, але обидві ці категорії, які в своїх міркуваннях про кінець світу спираються на зірки, говорять про парад планет. Тільки кожна з сфер має своє трактування. Астрономи говорять, що 2012 рік порадує нас багатьма дивними подіями на небесному амфітеатрі.

Астрологи стверджують, що зірки вишикуються таким чином, що у нас буде можливість перейти в наступні вимір, так як зміняться вібрації планети і до людей будуть в подальшому пред’являтися зовсім інші вимоги. Ключове значення в цьому переході буде грати планета Нубіра, яка неухильно наближається до нашої Землі.

Чи буде кінець світу

Погляд на проблему кінця світу 2012 провидців

Як не дивно, але майже всі провісники дійсності кажуть, що попереду чекають складні випробування, які будуть складатися з великої кількості катастроф, як природного, так і техногенного порядку. Ключовим серед пророкувань, які ставляться до того, що нас чекає в 2012 році, можна по праву назвати Вангу. Спираючись на її пророкування можна припустити, що цей рік буде важким у всіх відносинах, не тільки в плані випробувань, але й на тонкому рівні. Багато провидців в своїх прогнозах роблять акцент на духовність і душевність в людських відносинах.

Чи буде кінець світу в 2012 році точно сказати неможливо. Однозначно можна стверджувати лише те, що це ще один важливий рік у житті будь-якої людини, коли дуже важливо пам’ятати про своє людське походження і свою людяність у широкому розумінні.

Залишити коментар

*

Вгору