Безперечний герой колекцій осінь-зима 2014-2015 з точки зору кольору – це червоний. Червоний, як вогонь, червоний, як пристрасть і червоний, як кров. Кольорові гами резюмують так багато станів розуму, і те, що відбувається сьогодні в світі. Цілком доречно, що він буде стосуватися хутра, мережива, шовку або аксесуарів. Його потрібно носити з гордістю і з совістю, показуючи багатозначність цього первинного та початкового кольору. Колірна палітра осені та зими цього сезону складається з двох дуже контрастних таборів: осінніх відтінків і пастелі, які таким чином передають настрій колекцій яскравих, кричущих відтінків червоного, які роблять акцент на пристрасть і полум’я.

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 2

Завдяки різноманітності пропозицій, які нам пропонують численні відомі дизайнери, ми можемо виділити тему Відродження. Колекції осінь-зима 2014-15 побачили велике повернення старого фаворита: брючного костюма. Це дуже улюблена експериментальна класика вісімдесятих. Брюки переважно із завищеною талією, завужені до низу. А верх навпаки укорочений, з асиметричним кроєм. Брюки і піджак залишаються в позиції об’єму. Вони незмінно присутні в нових колекціях одягу. Існує вибір між жіночим і чоловічим стилем. Обидва напрямки користуються популярністю. Класика, спорт, або авангардний стиль, використовуваний дизайнерами як основний момент зображення.

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 3

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 4

Улюбленими трендами сезону залишаються спідниці та довгі сукні. Вони зазвичай вільного легкого крою, прикрашені природним орнаментом. Також теплі светри грубої в’язки з довгим або тричверті рукавом. Експерименти із спортивним одягом привели до остаточного злиття моди і спорту. Порівняно з новими динамічними моделями, поєднання спортивних костюмів і елегантних босоніжок з кристалами здається грубим прикладом.

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 5

У новому модному одязі може бути простежено відтінок гламуру і корисності, футуризму і екстравагантності. Без сумніву, є простір для використання фантазії і природи в створенні багатогранних образів. Зоряне небо, казкові персонажі та знакові твори художньої літератури привели до створення цілої серії варіацій.

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 6

Модні тенденції осінь-зима 2014-2015 - фото 7

Мрія – це не погано! Не бійтеся уславитися невиправним романтиком або кіноманом! Не має значення, що буде на тканині: казкові сови або воїни. Головне це сміливе поєднання свого внутрішнього світу і фантазії.

Мітки: ,
Залишити коментар

*

Вгору