Особливості новорічного макіяжу 2011

Новорічний макіяж 2011Новорічний макіяж у святкову ніч повинен зробити вас просто чарівною. O:-)

Його стилістика залежить від того образу, в якому ви хочете з’явитися на цьому найвеселішому святі у році. Природно, екстравагантне новорічне плаття зажадає екстравагантного новорічного макіяжу, а маскарадний костюм – ретельно продуманого «оформлення» обличчя.

Найкращий макіяж вам зробить, звичайно ж, майстер-стиліст. Записуйтесь в салон заздалегідь, тому що в іншому випадку, ви можете опинитися без професійно зробленого макіяжу, або зустріч з майстром буде призначена на незручний для вас час.

Якщо ви зважитеся робити незвичайний новорічний макіяж самостійно, то перегляньте журнали і спробуйте це зробити заздалегідь. Нанесіть основні контури на обличчя білим косметичним олівцем, розтушуйте його, і тільки після цього приймайтесь до створення «автопортрета».

Класичний макіяж, який буде відповідати прекрасній дамі в шикарному вечірньому платті, ви зможете зробити і самі.

Як зробити новорічний макіяж?

Новорічний макіяж 2011 рокуОсь кілька простих порад, які допоможуть вам виконати новорічний макіяж у відповідності з професійними правилами. *YES* Перш за все, протріть обличчя тоніком. Звичайно – це тонік без вмісту спирту. Деякі жінки вважають, що краще просто умити обличчя: це теж не забороняється суворими правилами стилістів.

Потім нанесіть на обличчя в якості основи денний крем: дуже тонким шаром. Промокніть його надлишки косметичною серветкою. Для того, щоб фактура обличчя була максимально гладкою, тонким шаром наносимо тональний крем. Ретельно розтушовуємо його. Для вечірнього макіяжу можна використовувати трохи темніший тональний крем. Підбирайте колір тону з великою обережністю: занадто темний тон буде виглядати неприродним.

Тепер приступаємо до коректування обличчя неймовірної краси. У разі необхідності, досить темними рум’янами коричневих відтінків слід виправити свої природні недоліки. У випадку, якщо ваше обличчя здається вам занадто широким, затемнюємо, але не занадто сильно. Якщо вилиці широкі – наносимо рум’яна на самі опуклі місця. Для правильного обличчя – рум’яна наносяться під вилицями. У тому випадку, якщо ваш лоб занадто високий, і ви не носите чубчик, – рум’яна нанесіть на крайову лінію чола. Якщо у вас гостре підборіддя, то рум’яна слід нанести на його нижню частину. Рум’яна наносяться пензликом і розтушовують спонжиком. Увага! Якщо цю процедуру ви робите вперше, то попрацюйте над своїм обличчям заздалегідь: для того, щоб освоїти цю технологію. Керуйтеся правилом: кращий ефект дасть невелика кількість косметики, а не її надлишок.

Новорічний макіяж святкового 2011 рокуПісля того, як проведено коригування обличчя, рум’яна нанесені і розтушовані, наносимо на все обличчя розсипну пудру. У тому випадку, якщо ви звикли використовувати крем-пудру, – використовуйте її, але нанесіть дуже обережно: для того, щоб не змазати нанесені рум’янами контури. Тепер наносимо дуже тонкий шар рум’ян на щоки (цю процедуру можна при бажанні не виконувати).

Наступна ваша дія – нанесення на губи тонкого шару тонального крему для того, щоб краще лягла помада.

Злегка припудріть очі. У випадку необхідності підкоригуйте брови олівцем для брів. Чорний олівець не застосовується, тільки коричневий різних тонів. 😉  Наносимо тіні на очі. Колір тіней вибирається у відповідність з вашим вбранням. Перш за все, наноситься основний колір. Потім затінюється зовнішній куточок ока: більш темними тінями. Допускається акцент чорними тінями під западини у куточку ока. Під зіницею можна нанести вузькою смужкою більш темні тіні. Якщо у вас не занадто випуклі очі, то центр зіниці під бровою можна затушувати зовсім світлими або навіть білими тінями: це зробить ваші очі особливо виразними. O:-)

Тепер настала черга перламутрових тіней, блискіток і інших новорічних ефектів.

Особливий новорічний макіяж святкового 2011 рокуПроводимо тонку лінію рідкою підводкою для очей: тільки по верхній зіниці. Підводку можна нанести на весь край зіниці, або тільки на куточки очей.

Якщо ви плануєте в своєму макіяжі використовувати стрази, то наклейте їх зараз за допомогою спеціального клею.

Тепер фарбуємо вії, або приклеюємо накладні вії, які цілком доречні у святковому новорічному макіяжі. Спеціальні магазини пропонують великий вибір накладних вій: для посилення густоти, для збільшення довжини і, в тому числі, вії з люрексом. Їх ви можете придбати в театральних магазинах або ж у магазинах, де продаються танцювальні приналежності. У Новорічну ніч такі вії будуть цілком доречні навіть у класичному макіяжі.

Переходимо до оформлення губ. Перший етап – це нанесення контуру для губ, який повинен бути на тон темніше помади. Розтушовуємо контур спонжиком. Наносимо помаду. Промокаємо губи серветкою. Припудрюємо губи. Наносимо ще один шар помади. Такий багатошаровий новорічний макіяж зробить вашу шкіру гладкою, і буде триматися дуже довго. Тільки не забувайте, що всі шари косметики повинні бути дуже тонкими! У тому випадку, якщо у вас плаття з великим декольте, блискітками і стразами, можете прикрасити і оголену ділянку грудей. 😉

Залишити коментар

*

Вгору