Самий модний шарф зими 2011У цьому сезоні зима 2010/2011 шарф є одним з головних аксесуарів. Дизайнери подбали про ваше тепло і затишок, тому створили масу прекрасних шарфів, які не тільки підкреслять вашу індивідуальність, але й зігріють.

Цієї зими особливо актуальні шарфи з хутра, однотонні шарфи, скандинавські мотиви і леопардовий принт. *OK*

Носити хутряний шарф можна не тільки з верхнім одягом, але і з кардіганом, сукнею і костюмом. Також актуальні об’ємні довгі шарфи, грубої в’язки. Вибираючи собі шарф, зверніть увагу на сірі, бежеві та чорні тони. І звичайно ж не забувайте про супермодний принт цього сезону – норвезькою. Шарф з таким принтом пожвавить навіть найпростіше пальто або куртку.

Самі модні шарфи зими 2011

Самий модний шарф зими 2011 - 2 Самий модний шарф зими 2011 - 3
Самий модний шарф зими 2011 - 4 Самий модний шарф зими 2011 - 5
Самий модний шарф зими 2011 - 6 Самий модний шарф зими 2011 - 7
Самий модний шарф зими 2011 - 8 Самий модний шарф зими 2011 - 9
Самий модний шарф зими 2011 - 10 Самий модний шарф зими 2011 - 11
Самий модний шарф зими 2011 - 12 Самий модний шарф зими 2011 - 13

Модний шарф здатний створити диво і створити стильний образ. Для цього потрібно вміти зав’язувати красиві вузли. *THUMBS UP*

Модні вузли. Вчимося зав’язувати шарф

Одинарний вузол

Накидає шарф на шию так, щоб один кінець був довший іншого. Тепер більш довгим кінцем оберніть шию і розправте його так, щоб він прикривав верх грудей. Також можливий варіант, коли обидва кінці шарфа закинуті на спину. Можна обмотати шию шарфом кілька разів, перш ніж закидати кінці, тоді буде набагато тепліше.

Паризький вузол

Самий простий, швидкий, модний і поширений спосіб зав’язувати шарф. Беремо шарф, складаємо його навпіл в довжину, обертаємо навколо шиї, вільні кінці протягуємо в петлю і затягуємо.

Подвійний вузол

Якщо зима прийшла люта, тоді краще всього пов’язати шарф подвійним вузлом. Подвійний вузол дуже схожий на паризький вузол. Щоб його пов’язати, ваш шарф повинен бути досить довгим. Накидайте шарф на шию так, щоб один кінець був довший іншого. Довгим кінцем обертаємо шию два рази і зав’язуємо шарф у вузол. А можна і не зав’язувати, а залишити кінці лежати на грудях. На ваш розсуд.

Оригінальний аксесуар, у вигляді шарфа, доповнить ваш образ, підкреслить вашу індивідуальність і шикарно прикрасить ваше пальто або куртку.

Вибираємо і носимо модне і красиве! 😉

Залишити коментар

*

Вгору