Цієї весни мода пропонує універсальні і стильні рішення. Нещодавно модельєри віддавали перевагу суворому покрию та пастельним відтінкам. А сьогодні вони рекомендують яскравий одяг, доповнений масивними аксесуарами. Що ж буде в моді навесні 2016?

Що буде в моді навесні 2016

Наймодніша весняна річ – це пальто. Навесні цього року будуть в моді пальто зручного вільного крою. Актуальними будуть найрізноманітніші кольори і відтінки – від білих і чорних до яскравих весняних. Ще мода пропонує пальто в клітку або смужку. Втім, ще модніше – це смужка і клітка одночасно. Таке модне і стильне весняне вбрання обов’язково буде притягувати до себе погляди.

Мода весни 2016

Навесні не обійтися і без плаща. Яскравість і пишність сучасних плащів, майже суконь, робить весну бажанішою. Плащ завжди був незамінним предметом гардероба, одночасно модним і практичним.

Костюми та сукні з ажурних матеріалів – це безумовні фаворити весни 2016. Можна сміливо одягатися в мереживні наряди. А що це буде – приголомшливий костюм або ж ніжне мереживне плаття, вже вирішувати самим модницям. Такі наряди краще доповнити золотистими прикрасами, модними сережками, а також в’язаними, мереживними або шовковими аксесуарами.

Немає нічого звабливіше, ніж чоловічий одяг на жінці. Навесні будуть в моді найрізноманітніші жіночі піджаки. Модним буде будь-який варіант піджака – твідовий або джинсовий, однотонний або смугастий, злегка приталений або вільного крою, що створює контраст з костюмом або ж доповнює його. Піджак прекрасно поєднується з будь-яким одягом, ним можна замінити светр або кофту.

Весняна мода

Цієї весни будуть в моді зручні штани. Можна забути про тиск вузьких штанин, так як на їх зміну приходять класичні або спортивні штани вільного, не обмежуючого рухів, крою.

Також в цьому сезоні буде модною колись забута шкіряна спідниця. Адже весна – це найідеальніший час для такого вбрання. Крім класичної спідниці – чорної і короткої, модельєри надали і інші варіанти крою. Трохи роскльошна або асиметрична шкіряна спідниця на кожній модниці буде виглядати чудово!

Що буде модно цієї весни

Дуже сміливим і оригінальним рішенням цієї весни стануть високі чоботи-босоніжки. На піку моди цього сезону будуть чобітки, які зухвало відкривають пальці ніг. Сплетені з різних смужок або повністю закриваючі ікри, ці чоботи в будь-якому випадку стануть прекрасним доповненням весняного гардеробу.

Весна 2016 - мода

І звичайно ж, аксесуари! Обов’язково варто поповнити свій гардероб яскравими і красивими ременями! Пояси можуть бути масивними або не дуже, в тон одягу або створювати контраст, але вони неодмінно повинні бути виразними. Також будуть в моді ремінці у вигляді ланцюгів. А ланцюг-кольє навесні 2016 просто обов’язкові! І, що найголовніше, чим більшими будуть ланки ланцюга – тим ця прикраса буде моднішою.

Залишити коментар

*

Вгору