Спідницю по праву можна назвати вінцем жіночого гардероба, так як вона здатна з будь-якої жінки зробити, якщо не королеву, то як мінімум принцесу. Багато модниць переконані, що ідеальну спідницю ще треба вміти вибрати, тому що для кожної фігури підходити свої фасони і забарвлення, але до тонкощів повернемося пізніше, а зараз про моду …

Спідниці весна-літо 2012

Модні фасони спідниць 2012

Цього року в моді елегантність. На практиці це проявляється в тому, що багато Кутюр’є віддали перевагу довгим спідницям, а деякі навіть додали до них невеликий шлейф. Не дивлячись на всю романтичність такої довжини, дизайнери такі спідниці з’єднали з товстими в’язаними светрами і черевиками в чоловічому стилі. Скажете – «ексцентрично» – але образ вийшов дуже сучасний і навіть зворушливий.

Спідниці весна-літо 2012 - 2

Спідниці весна-літо 2012 - 1

Для леді, які люблять підкреслити свою індивідуальність варто звернути свій погляд на плісировані спідниці, які просто ідеально поєднуються, як зі спортивним, як і з витриманим класичним стилем.

Спідниці весна-літо 2012 - 7

На щастя молоді, в моді, як і раніше знамениті і гарячо улюблені міні-спідниці. Серед актуальних силуетів міні у 2012 році модними будуть вузькі або розкльошені до низу моделі.

Спідниці весна-літо 2012 - 3

Для офісних модниць як і раніше актуальні спідниці олівці, які можуть бути виконані як в класиці, так і мати на собі декор у вигляді ремінців або пряжок. Головне віддавати перевагу моделям з мінімумом декору.

Спідниці весна-літо 2012 - 4

Тканини 2012 для спідниць

Спідниці в цьому сезоні будуть виконані з легких і повітряних тканин або з різноманітного трикотажу. На подіумах в достатку були представлені тканини з плісированої віскози, тонкого трикотажу або оксамиту з коротким ворсом. Для літніх моделей притаманна романтичність, яка втілилася в легких, повітряних і струмуючих тканинах.

Спідниці весна-літо 2012 - 5

Спідниці весна-літо 2012 - 6

Для тканин 2012 властива максимально можлива натуральність. У багатьох моделях використовується натуральний шовк, батист, тонкий бавовняний і вовняний трикотаж. Важливими вимогами, які пред’являються до тканин в цьому модному сезоні – це візуальна привабливість і зручність при драпіровці та багатошаровому використанні. Іншими словами, якщо спідниця багатошарова, вона завжди повинна виглядати легкою і повітряною.

Спідниці весна-літо 2012 - 10

Спідниці весна-літо 2012 - 11

Колір спідниць 2012

У моді різноманітні принти, які перегукуються з мотивами природи. Порадували дизайнери і любительок однотонних кольорів. Цим сезоном модниці можуть потішити себе різноманітністю яскравих відтінків, таких як рожевий, жовтий, червоний або зелений. Ключовий тренд в кольорі це яскравість і соковитість кольору спідниці. Такий підхід пояснюється тим, що спідниця є основою і створює тон для створення подальшого образу.

Спідниці весна-літо 2012 - 8

Спідниці весна-літо 2012 - 9

Залишити коментар

*

Вгору