Ця квітка російського модельного бізнесу, Віка Фалілеєва, стала обличчям рекламної компанії весна/літо 2012 відомого бренда Blumarine. Цю, чудову весняну фотосесію зробив фотограф Себастьян Фаїна (Sebastian Faena) і стиліст Карлін Серф де Дудзіле (Carlyne Cerf de Dudzeele).

Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 1)
Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 2) Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 3)

За цими рекламним фото можна судити, що весняна колекція Blumarine поєднує в собі елегантність, ніжність, жіночість і грайливий весняний колорит. Колекція характеризується своїм особливим весняним стилем і настроєм, який ні з чим не сплутаєш.

Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 4)  Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 5)
 Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 6)  Віка Фалілеєва в рекламній компанії Blumarine весна 2012 (фото 7)

У цій колекції є практично все: сукні, спідниці, сексуальні шорти, топи, стрічки для волосся, яскраві байкерські куртки, а також різні аксесуари та взуття. Вся колекція одягу виглядає дуже яскраво і барвисто, всі поєднання кольорів підібрані дуже грамотно, з витонченим смаком, а російська топ-модель Віка Фалілеєва наповнює колекцію Blumarine весняним запалом. Хочеться віддати належне дизайнеру Анні Молінарі (Anna Molinari) від Blumarine, яка працювала над цією колекцією одягу.

Залишити коментар

*

Вгору