Скоро можна буде позбутися від зимових шубок і пальто, які вже порядком набридли. Уже зараз справжні модниці думають, що ж модно носити цієї весни.

Куртки весна 2012

Весна це період динаміки, коли так хочеться жити, фліртувати і бути просто чарівною. Для молодих і імпульсивних ідеальним вибором будуть куртки, які повинні бути не тільки модними, але максимально комфортними і теплими.

Куртки весна 2012 - 2

Куртки весна 2012 - 3

Силует курток 2012

Куртки цього сезону будуть неймовірно простими і теплими, що досить актуально, так як весна 2012 не обіцяє бути ранньою і теплою. В моді буде коротка довжина, яка вдало підкреслює талію. Основні тенденції всіх силуетів це хутряний декор. Не дивлячись на те, що більшість моделей весняних курток короткі, є дизайнери, які пропонують різну довжину, як це зробив Altuzarra. Burberry зробив акцент у своїх моделях на талію, а ось Aquascutum запропонував ряд моделей вільного і дуже жіночного крою.

Куртки весна 2012 - 7

У цьому сезоні в моді будуть стримані фасони з мінімумом декору. Варто зупиняти вибір на елегантних моделях, які декоровані хутром або теплими трикотажними вставками.

Куртки весна 2012 - 4

Куртки весна 2012 - 5

Досить оригінальним можна вважати рішення силуету 2012, який пропонує дівчатам бренд Олександр Вонг. Його моделі мають оригінальний фасон, який спереду має довжину до коліна, а ззаду до середини гомілки. Всі моделі виконані в темному кольорі і мають декор з хутра, хоча є моделі, які декоровані шкірою і текстилем.

Куртки весна 2012 - 9

Куртки весна 2012 - 10

Колірна гамма для курток 2012

Більшість моделей цього сезону виконані в темних теплих тонах. На подіумах переважали куртки коричневого, чорного, гірчичного, болотного, асфальтового і всіх відтінків сірого кольору. У цьому сезоні дизайнери зробили акцент на поєднанні кольорів і текстур.

Куртки весна 2012 - 8

Для любителів красивих і барвистих рішень, а також тих, кого приваблюють різноманітні принти, варто познайомитися з колекціями від Анна Сьюі і Custo Barcelona. Ці дизайнери відійшли від загальної тенденції 2012 і порадували модниць яскравими пропозиціями.

Куртки весна 2012 - 12

Матеріали, із яких пошиті куртки 2012

Навесні цього року будуть популярні шкіряні куртки, щедро декоровані натуральним і штучним хутром. Такі моделі можна зустріти в колекціях дизайнерів Елі Сааба, Крістіана Сіріано, Адама.

Куртки весна 2012 - 6

Куртки весна 2012 - 13

Досить вдалими були експерименти Burberry і Gucci, які поєднали в собі і хутро, шкіру та текстиль. Якщо привабливі моделі, які виконані з хутра, то варто подивитися колекції від Барбари Бьюі, Ботега Венета і Бетсі Джонсон.

Куртки весна 2012 - 10

Модницям, які полюбляють спортивний стиль, варто звернути увагу на бренд Christopher Raeburn, який у своїх розробках робив ставку саме на них.

Куртки весна 2012 - 11

Коментарів

1
  • Femil

    21.03.2012 14:39

    Уж и не знаю, что из этого можно носить по улицам (сужу по своему провинциальному городу, в Киеве, возможно, все обстоит совсем иначе).
    Тем не менее отмечу, что внимание привлекают все представленные куртки (в смысле прохожие на улице оглядываться будут) *PARDON*

Залишити коментар

*

Вгору