У моді в 2011 році ми відчували ностальгію за 70-ми роками минулого століття. Тенденція легкої ностальгії залишаться і в 2012 році, так як і раніше будуть актуальні завищені талії, брюки-кльош, довгі сукні, рукава летюча миша, незвичайні принти.

Модні тенденції 2012

Мода 2012 буде вся побудована на контрастах: строгий костюм і блузки з паєтками або принтами, ніжне плаття або блуза, декорована контрастним кантом. Весна почнеться з ніжних пастельних тонів, літо вибухне буйством фарб, а осінньо-зимовий період огорне відтінками з темної гами.

Модні тенденції 2012 - 1

Модні тенденції 2012 - 2

Мода буде різноманітна. Актуальні як сукні до підлоги, так і спокусливі сукні-міні. Головне, що можна сказати всі моделі об’єднує просто запаморочлива зухвалість і романтичність. Серед тканин, які повинні бути в гардеробі будь-якої модниці – шовк, шифон і мереживо.

Модні тенденції 2012 - 3

Модні тенденції 2012 - 4

Навесні і влітку 2012 багато дизайнерів зробили акцент саме на різних принтах, які можна побачити в усіх колекціях відомих кутюр’є, але з наближенням зими акцент з принтів переноситься на аксесуари, які починають грати першу скрипку в вашому осінньо-зимовому образі. Любителям принтів хочеться відразу сказати, що в осінньо-зимовий період вони так само будуть на вашому одязі, але будуть багато в чому схожим на спогад про літо.

Модні тенденції 2012 - 5

Модні тенденції 2012 - 7

Модні тенденції 2012 - 6

У взутті знову повернуться туфлі з гострими носками і також залишаться актуальними туфлі на платформі. Хочеться відзначити, достаток квітчастих хусток, які будуть майоріти на наших модницях протягом усього сезону. Серед тенденцій, які приніс рік дракона в моду, варто відзначити достаток металізованих деталей. У виробах міцно закріпився золотий, срібний і металевий колір. Ці кольори можна знайти як в самому одязі, так і в аксесуарах.

Модні тенденції 2012 - 8

Модні тенденції 2012 - 8

У декорі верхнього одягу поряд з несподіваними колірними рішеннями і контрастом міцно закріпиться овчина, яка додасть сучасним модницям 2012 легкий відтінок простоти і самобутності.

Модні тенденції 2012 - 10

Модні тенденції 2012 - 11

У моді деталювання спортивного одягу, яке прокралося навіть у діловий костюм, тому вас не повинні дивувати ділові костюми з лампасами. Це свого роду виклик стереотипам і нагадування про комфорт, який характерний для спортивного одягу.

Модні тенденції 2012 - 12

Модні тенденції 2012 - 13

Модні тенденції 2012 - 14

Головне, що потрібно пам’ятати, вибираючи свій образ на 2012 рік, що жінки в цьому році будуть нагадувати ширяючих метеликів, які будуть ніжними і трепетними навесні, строкатими і зухвалими влітку, ніжними і домашніми взимку.

Мітки: ,
Залишити коментар

*

Вгору