Жіночі стильні ремені – це та часто гардеробу справжньої леді, без якої новий модний сезон просто немислимий. Радує те, що цей аксесуар бездоганно підходить до будь-якого одягу. *THUMBS UP* Головне, правильно підібрати фактуру, відтінок і ширину модних ременів 2011 року. Отже, що ж зі стильних і незвичайних варіацій в новому сезоні пропонують знамениті дизайнери?

Модні ремені 2011

Що ж, вибрати є з чого. Адже справжні майстри модної індустрії запропонували чудові широкі ремені 2010-2011 з різним способом фіксації. Крім того, колекції знаменитих дизайнерів насичені різноманіттям тонких жіночих стильних ременів. Якщо порівняти з тенденціями минулого модного сезону, на цей раз модні ремені 2011 – витримані за стилем, прості, строгі і розшиті оригінальною фурнітурою і прикрасою, які чудово відповідають моді 2011 року. Також традиційно в цей раз використані наступні матеріали: замша, шкіра, текстиль. Що стосується декору всіх виробів, тут фахівці часто пропонують модний звіриний принт і заклепки. Різноманітна і фактура ременів 2010-2011. Зокрема, дизайнери пропонують універсальні кольори: червоний, коричневий і чорний. А от від лакованих і матових виробів краще відмовитися.

Варто відзначити, що широкі модні ремені 2011 знову є найбільш бажаними аксесуарами. ;D Вони часто повторюють тенденції минулого сезону. Наприклад, дизайнери використовували різну товщину решт, багатошаровість, приховані і традиційні застібки, а також лаконічний декор. Такі жіночі стильні ремені гарні для повсякденного верхнього одягу та зимових ботфортів. До речі особливо стильно виглядатимуть шуби з широкими шкіряними поясами. Що стосується замшевих і текстильних варіацій, ці модні ремені 2010-2011 гарні для декору вечірніх суконь, спідниць і костюмів.

Модні ремені

Але і це ще не все. Особливо оригінальним дівчатам дизайнери пропонують носити модні ремені 2011 в два ряди. Однак використовувати такі вироби слід в стриманій колірній гаммі. Нехай весь наряд уособлює благородство і розкіш натуральної шкіри та замші. 😉

Залишити коментар

*

Вгору