Зовсім скоро нас очікує найпрекрасніший святковий вечір – Новий рік. Наступний рік до нас йде під знаком Вогненного Півня, тому немає ніякої несподіванки в тому, що характеризується ця полум’яна стихія червоними барвами і тонами, пов’язаними з ними. Новорічне вбрання 2017 повинно бути підібране дуже уважно, адже Півень – це фанфарон, люблячий екстраординарні і видовищні вбрання.

Новорічне вбрання 2017

Найголовніший аспект в цьому році – яскравий розкішний образ, який виділяє свою господиню лоском і шиком. Новорічні наряди треба підбирати вогненних і пристрасних тонів, щоб Півень став вашим відданим покровителем на всі дванадцять місяців. Найкраще вибирати такі матеріали і тканини, як атлас, шкіра, шовк, органза, парча і оксамит. Саме вони найбільше здатні залучити удачу до своєї господині, розташування в суспільстві і багатство.

Для новорічного вбрання 2017 рекомендуються такі кольори:

  • Червоний – при виборі цього кольору варто враховувати, що колір цей досить популярний, тому в ньому обов’язково з’являться і інші представниці слабкої статі. А це зробить вас схожими одну на одну. Тому, найкраще поєднувати червоний з іншими кольорами, знайти ту саму родзинку в образі. Однак, з аксесуарами краще не перестаратися, тому як цей тон і так виглядає розкішно, і велика кількість прикрас будь-яке вбрання перетворить в дуже химерне.
  • Золотий – це просто хіт сезону! Півень просто обожнює золотий колір! Наряд такого кольору зможе зробити будь-яку жінку незабутньою і розкішною.
  • Новорічне вбранняБрунатний буде актуальний з золотими прикрасами, або ж просто з блискучими аксесуарами.
  • Кораловий здатний зробити свою володарку втіленням витонченості та краси, однак, при виборі тону слід враховувати колір своєї шкіри, так як підходить цей колір далеко не всім.
  • Якщо при виборі новорічного вбрання вибір припав на жовтий колір, то це повинен бути дуже яскравий і кричущий відтінок, в іншому випадку господар наступаючого року його просто не помітить.
  • Помаранчевий уособлює собою веселощі і екстравагантність. Вечірній туалет в такому тоні обов’язково виділить жінку з натовпу, і звичайно ж віднесе її в світ веселощів і розваг.
  • Яскраво-червоний наряд подарує своїй господині підтримку Півня і приверне до неї удачу.
  • Для зустрічі Нового 2017 року відмінним вибором може стати сукня кольору бордо. А якщо додати до неї кілька розкішних елементів або аксесуарів, то вона неодмінно підкорить серця багатьох людей.
  • Також ідеальним варіантом може стати чорне вбрання, але за умови, що воно буде поєднуватися з яскравими червоними бусами – це підкреслить почуття стилю і елегантність господині.
Залишити коментар

*

Вгору