Багато людей, купують речі на свій смак ;D , інші стежать за модою, але як би там не було, але вдало підібрані прикраси в дусі останніх модних тенденцій допоможуть підкреслити вашу індивідуальність і надати образу завершеність.

Прикраси сезону осінь-зима 2011

У новому сезоні на перший план виходить кольє – пластрон, яке є досить масивною прикрасою, яке ідеально підходить до однотонних речей простого крою. Таке кольє може бути виготовлене в різних стилях: етнічному, романтичному або рокерському.

Прикраси осінь-зима 2011 Прикраси осінь-зима 2011

Слід зазначити, що рокерські мотиви використовуються і в інших прикрасах сезону осінь-зима 2011, які рясніють металевими шипами і заклепками. Зокрема, мова йде про браслети і кольє. Крім того, актуальні різні багатошарові ланцюги.

Прикраси осінь-зима 2011 Прикраси осінь-зима 2011

Однією з найбільш актуальних тем, використаних в прикрасах цього сезону, стали тваринні мотиви, які присутні в брошках, сережках, перснях і браслетах. *SCRATCH* Найбільш популярне зображення сов і рептилій.

Прикраси осінь-зима 2011 Прикраси осінь-зима 2011

Ще одним модним напрямком є ​​зображення іграшок, зокрема – пупсів, ведмежат та інших тваринок, які прикрашають собою браслети, брелоки і намиста, нагадуючи нам про дитинство.
Прикраси осінь-зима 2011
Як і раніше популярний вінтаж, для якого характерне використання зображення старовинних годинників, антикварних ключиків та інших предметів старовини. *OK*

Прикраси осінь-зима 2011 Прикраси осінь-зима 2011
Залишити коментар

*

Вгору