Кожна наречена повинна знати про модні тенденції та тренди весільної моди. У цій статті ми розповімо про те, які весільні сукні найкраще прикрасять дівчат в самий знаменний день їхнього життя в нинішньому, 2016 році.

Весільні сукні 2016

Весільні сукні 2016:

V-подібний виріз був представлений практично у всіх новинках цього сезону. Глибина вирізу може коливатися в залежності від обраного стилю вбрання, наприклад, в романтичних моделях, в яких присутня велика кількість мережив, він доходить тільки до грудей. А ось в більш лаконічних, виріз є основною *родзинкою*, тому він поглиблюється аж до сонячного сплетіння.

Весільні сукні 2016 - фото 1

Відкрита спина стала ще однією особливістю вінчальної сукні в 2016 році. Сукня з оголеною спиною прекрасно підкреслює крихкість фігури. Така деталь присутня як в пишних сукнях, так і в облягаючих.

Комбінована довжина дозволяє нареченій продемонструвати свої стрункі ніжки. Перепад довжини може бути різним: досить маленьким – в межах сорока-вісімдесяти сантиметрів, і дуже великим, який створить на короткій сукні неймовірно довгий шлейф, що виглядає на весільній сукні дуже ефектно.

Весільні сукні 2016 - фото 2

Бронза та золото – витончене рішення, пропоноване модою в цьому році. Весільні сукні молочного і білого кольору будуть виглядати дуже ефектно, якщо на тканині буде присутній контрастний візерунок, вишитий золотими нитками.

Окремий верх – абсолютний тренд цього року. По суті, таке плаття – це довга спідниця того чи іншого фасону, доповнена коротким простим верхом на подобу кроп-топа. Родзинкою такого костюма є те, що між верхом і низом повинна бути відкрита смужка шкіри.

Весільні сукні 2016 - фото 3

Подвійна спідниця – тренд 2016 року. Весільні сукні виглядають дуже жіночно, коли додаткова верхня спідниця відкриває нижню. Така деталь зустрічається в сукнях-футлярах, пишних вбраннях, і в моделі *риб’ячий хвіст*.

Високі розрізи дуже популярні в цьому сезоні. Переважно вони присутні в одношарових моделях. Два нижніх розріза чудово гармонують з декольте V-подібної форми.

Весільні сукні 2016 - фото 4

Накидка-шлейф додає весільним сукням цього сезону схожість з королівським вбранням. Виконаний з найтоншої тканини своєрідний плащ, який закріплюється на плечах або комірі, робить вінчальну сукню незвичайною та оригінальною.

Кольорові сукні в сезоні 2016 стали ще одним трендом року, який би колір або відтінок не вибрала собі наречена, головне, він повинен виглядати урочисто. Модельєри, наприклад, пропонують в цьому сезоні весільні сукні рожевого, бронзового, і золотисто-жовтого кольорів.

Залишити коментар

*

Вгору