Осіннє і зимове взуття завжди вимагало до себе особливої ​​уваги. Воно повинно бути і практичним і теплим і красивим. Багато дизайнерів беруться за цю нелегку роботу, і їм вдається порадувати наші ніжки. З настанням осені всі модниці біжать по магазинах у пошуках чогось модного і стильного. Але погані погодні умови диктують свої умови, так що взуття повинне бути високої якості і добре захищати від підвищеної вологості.

Модне взуття осінь-зима 2014-2015

У сезоні осінь-зима 2014-2015 трендом стали чобітки і півчобітки на стійкому каблуці. Максимально зручне взуття це головний напрямок сучасної моди. Черевики обов’язково на шнурівках. Висота чобітків може регулюватися. Дуже вигідний варіант, якщо ви хочете поєднати кілька стилів одягу. Для любительок шпильок теж є хороші новини. Високі класичні чоботи на підборах різноманітної висоти і ширини теж в моді. Так що можна спокійно носити класику.

Модне взуття осінь-зима 2014-2015 - фото 2

В матеріалах також повна свобода. Звичайно, упор зробити на натуральну шкіру. Плавно перейшла і обробка «рептилія» на осіннє взуття. Ну і, звичайно ж, каблук. Дуже популярно зараз стало експериментувати з каблуками. Їх вигинають, розширюють, приховують або обшивають всілякими декоративними матеріалами. Купуючи взуття з обробленим каблуком, потрібно бути особливо уважним. Такі речі не прослужать довго, якщо ви багато ходите. В іншому випадку ви ризикуєте подряпати і зіпсувати всю красу каблука. Що стосується платформи, то цього року вона відійшла на другий план. Але танкетка як і раніше користується популярністю. Носок в цьому сезоні переважно гострий, що, погодьтеся, не дуже практично. З такими чобітками потрібно бути дуже акуратними.

Модне взуття осінь-зима 2014-2015 - фото 3

Говорячи про колірну гаму, то це звичайно незмінно залишається чорний колір, хоча дуже актуальними є і яскраві кольори. В трійку лідерів увійшли червоний, синій і жовтий. Вони нам дають необмежений простір для вибору верхнього одягу. Також дизайнери не забули про аксесуари. Всілякі замки і заклепки, навіть гудзики активно використовуються в цьому сезоні. А ось для любительок страз взуття мало, так як цієї осені і взимку їх практично не використовують.

Модне взуття осінь-зима 2014-2015 - фото 4

Вибір взуття це не тільки приємний, а й важливий процес. Від якості виконання роботи залежатиме ваше самопочуття. Так що не варто економити на здоров’ї ваших ніжок. Правильне поєднання модного одягу і взуття це запорука вашого карколомного образу.

Мітки: ,
Залишити коментар

*

Вгору