Новорічні приготування-2011. Останній штрих – зачіска!

Новорічна зачіска 2011Потрібно неабияк попотіти, перш ніж сісти за новорічний святковий стіл і насолодитися “боєм курантів”: продумати сценарій, приготувати їжу, прикрасити будинок, підібрати новорічне вбрання та зачіску. Цей список може бути нескінченним … ;D

Зауважу, що на останнє, зазвичай, не вистачає ні часу, ні фантазії і доводитися викручуватися з ситуації самим надзвичайним чином. Скрутити, наприклад, волосся у хвостик, прикрасивши їх дощиком з ватою або того гірше – натягнути шапку Діда Мороза і мило з-під неї посміхатися, як ні в чому не бувало. Головне, що все інше на висоті! Адже справжню жінку O:-) , подумаєте Ви, цінують не за професійне укладання, а за вміння смачно приготувати й подати, за мистецтво бути ніжною і ввічливістю, можливість підтримати розмову, вчасно пожартувати і т.д.

Без усяких сумнівів! Ну, а що говорити, якщо до всіх цих якостей ви ще й красуня, а вашу голову прикрашає не іграшковий кокошник в блискітках, а елегантна вечірня зачіска? Тоді вас будуть цінувати втричі!

З чого випливає висновок – запасайтеся часом і заздалегідь готуйте своє волосся до додаткових випробувань: не зловживайте феном, робіть масаж голови, постарайтеся приготувати лікувальну маску, щоб відновити втрачений блиск і силу.

Головне, сплануйте всі свої приготування заздалегідь, приділивши кожному необхідну частку уваги. І тільки тоді ви зустрінете Білого Кота-Кролик не посірілою від роботи попелюшкою, а чарівною принцесою. ;D

Ми підібрали для вас новорічні зачіски, які однаково красиво виглядатимуть, як у Новорічну ніч, так і на будь-якому вечірньому заході. Багато хто з них вам вже знайомі, так як є класичними, такими, що ніколи не вийдуть з моди.

Новорічна зачіска для довгого волосся

Ракушка

Новорічна святкова зачіска 2011 рокуБез класичного французького пучка набір вечірніх зачісок для довгого волосся буде неповним. Зачесане вгору волосся і плавні лінії зачіски роблять жінку стрункішою, вище і зорово збільшують довжину шиї. Граціозний вигин черепашки підійде для будь-якого, навіть самого вишуканого вечірнього туалету, і в той же час зачіска ця досить універсальна і виглядає доречно як на діловій нараді, так і на балу.

При цьому все волосся збираються тому, як для кінського хвоста, перекручуються проти годинникової стрілки до щільного скручування волосся. *YES* Перекручені волосся обертають вздовж потилиці і навколо пальця в джгут, підтикає кінці волосся в шов і надають черепашці бажану форму і закріплюють її шпильками не туго, але надійно.

Високий пучок

За допомогою шиньйону можна створити вечірню зачіску, що поєднує м’якість і елегантність, перед якими неможливо у стояти. Можна ще більше підкреслити романтичність зачіски, якщо залишити кілька завитків навколо особи і ззаду на шиї. Пучок здається об’ємним за рахунок шиньйону, а й начіс може дати такий же результат. Ще один хитромудрий спосіб – увіткнути вертикально дві-три шпильки у середину кінського хвоста, створюючи тим самим каркас для ще більш високого пучка.

Корона

Святкова новорічна зачіска 2011Коса, укладена у вигляді корони, дозволяє створити величну вечірню зачіску для офіційних прийомів. Королевська аура досягається за допомогою заплетене в косу довгого шиньйону і декількох простих секретів. 😡 Зачіска ідеально підходить не тільки для офіційних урочистостей, але і виглядає карколомно з одягом у стилі ретро 30-х і 40-х років. Яким би не була подія, для якого ви зробите таку зачіску, ви в будь-якому випадку будете почувати себе королевою. Ця вечірня зачіска виконується за допомогою заплетеної в косу шиньйону, затисків і лаку для волосся.

Французькі коси з стрічкою

Святкова новорічна зачіска 2011 рокуЦе мудра вечірня зачіска для урочистих випадків. Заплітаються маленькі, тугі й рівні кіски. Для цієї зачіски потрібна стрічка, найкраще з металевою ниткою. Вона додає зачісці блиск і міцніше тримається у волоссі, ніж атласна стрічка. 🙂 Зачіска виконується довго, але результат вартий витрачених на неї зусиль.

Дух волі

Якщо хочеться зробити вечірню зачіску незвичайною, можна спробувати зробити зигзагоподібний проділ, додати французьку косу, заплітаючи її з потилиці до чола, і закінчити зачіску, залишивши незакріпленими кінці кіс на маківці. Звичайно, ця модель йде врозріз з традиціями і виглядає дещо зухвало, тому вона підходить тільки для сміливих жінок. ;D

Вечірня зачіска з хвилями

Новорічна святкова зачіска на 2011 рікОсобливо гарні хвилі, виходять, якщо заплести у коси мокре волосся. Після того як коси висохнуть, їх розплітають і залишають у розпущеному вигляді. Така вечірня зачіска виглядає природно і сексуально. *YES* Скористайтеся цією хитрістю у спекотні літні дні: повернувшись додому до кінця дня після плавання, швидко заплетіть мокре волосся в тонкі кіски (приблизно в двадцять чотири). Вам стане набагато прохолодніше, і до заходу зачіска буде готова. Розплетіть волосся і йдіть на танці. Ряди кісок не робіть занадто рівними, інакше волосся після розчісування звисатимуть окремими пасмами і ви не доб’єтеся враження розкішної хвилястою гриви.

Французька коса знизу-вгору

Цю французьку косу починають заплітати від шиї, потім акуратно плетуть вгору по потилиці і закінчують пучком на передній частині голови. Для виконання зачіски треба нахилити голову вперед, розчесати волосся і плести косу знизу вгору. Вийде коса, не схожа на всі інші. Подібна вечірня зачіска створює витончений і доглянутий образ, але зробити її під силу тільки досвідченим і вмілим фахівцям. Але ця зачіска в поєднанні з вишуканим новорічним макіяжем зробить вас королевою Нового 2011 року 😉

Новорічна зачіска на коротке волосся

Чубчик прядко

Зробити бічний проділ. Розподілити по долоні моделюючий гель і водити по чубку зсередини так, щоб вона злегка оттопирівалісь. Закріпити лаком.

Волосся прядко

Волосся прядками завити на тонку плойку. Растеребіть пальцями. *OK*

Гламур

Рідину для укладання нанести на вологе волосся. За допомогою гребінця і ребра долоні сформувати хвилі, закріпити зажимами. Просушити на повітрі або дифузором ..

Ретро

У стилі шістдесятих років: чубок розділити середнім проділом, розвести волосся по обидві сторони від проділу, зробивши їх прямими і жорсткими за допомогою пальців і моделювального гелю. Потилицю начесати .

Милашка

Чубчик злегка завити плойкою. Зробити нерівний проділ, з одного боку закріпити волосся зажимом. Кінчики загнути на лобі у вигляді “шісток”. 🙂

Сексі

Скуйовджена голова: пром’яти сухе волосся з об’ємною піною, і окремі прядки протягнути через плойку. Пальцями безладно розтріпати прядки вздовж і впоперек.

Новорічна зачіска на 2011 рік

Грибок

Після миття укласти волосся феном вперед через кругову щітку. ;D Кінчики зліпити восковим гелем.

Мокра

“Мокра” зачіска: на вузькій стороні від проділу зачесати волосся за вухо, на широкій стороні косо укласти на лоб. Попередньо в злегка зволожені вчесать моделюючий чи восковий гель. (Цей же прийом використовують і в наступних зачісках!)

Хвилі на скроні

На широкій стороні від проділу сформувати хвилеподібний контур .. 😉

“Прибій”

Спереду назад укласти паралельні хвилі з гребінцями, просушити дифузором.

Жаті хвилі

Бічні партії ребром долоні зрушити в хвилі.

Хохол під Елвіс

Кучеряве від природи волосся. Спереду захопити пальцями, відтягнути назад, зім’яти і знову посунути вперед. Бічні партії зачесати наверх.

“Покажчик повороту”

Скроневі партії і волосся над чолом за допомогою гелю укласти кільцями. *YES*

Новорічна зачіска 2011 року

Мереживо

Волосся з лоба і скронь скрутити, обрамляючи обличчя, закріпити лаком.

Мітки: ,
Залишити коментар

*

Вгору