Ажіотаж навколо вибору сукні для випускного вечора вже почався, і тисячі випускниць ламають голову, яким же воно буде. Насправді основні напрямки в моді зберігаються. Але ми хочемо представити вам кілька новинок, які нам пропонують дизайнери в цьому році.

Випускні сукні 2015 Випускні сукні 2015 - фото 2 Випускні сукні 2015 - фото 3
Випускні сукні 2015 - фото 4 Випускні сукні 2015 - фото 5 Випускні сукні 2015 - фото 6

З року в рік для випускної сукні використовують мереживо. Воно дарує одночасно легкість і ніжність. Саме з мереживом так люблять працювати більшість модельєрів. Воно як ніщо інше робить акцент на святі випускного вечора. Але це зовсім не означає, що мереживо не можна поєднувати з відвертими вирізами, які підкреслюють сексуальність.

Ще одним незамінним атрибутом сукні для випускного вечора є розсипи каменів і страз. Притому саме цього року виробники модного одягу використовують просто величезну кількість каменів. У таке свято дівчина повинна відчувати себе королевою, а що як не мерехтіння страз дозволить виглядати як кінозірка?

Випускні сукні 2015 - фото 7 Випускні сукні 2015 - фото 8 Випускні сукні 2015 - фото 9

Власницям красивих пишних грудей в 2015 році можна з легкістю використовувати різноманітні сексуальні вирізи декольте. Тим, хто не хоче настільки бути відвертими можна вибрати гарний виріз на спині до попереку. Це виглядає досить сексуально.

Любителькам класики дизайнери надали окремі колекції простих суконь, без будь-яких доповнень. Плюсом такого вбрання є те, що саме їх можна доповнити красивими аксесуарами.

Випускні сукні 2015 - фото 10 Випускні сукні 2015 - фото 11 Випускні сукні 2015 - фото 12

Ще однією новинкою цього року стала роздільна сукня, де верхня частина ніяк не пов’язана з нижньою частиною. Але це все-таки вважається сукнею. Таке вбрання можна комбінувати і поєднувати з різноманітними квітами і текстурами. Звичайно, власниці такого комплекту повинні мати гарну фігуру, так як він оголює досить велику частину тіла.

Для тих, хто любить благородний шик, дизайнери піднесли приємний сюрприз. Це великий вибір суконь в золотому кольорі. Звичайно таке плаття може собі дозволити тільки впевнена в собі особа. Так як золотий колір потрібно вміти носити з гідністю. Не варто вибирати такий наряд невисоким тендітним дівчатам.

Випускні сукні 2015 - фото 13 Випускні сукні 2015 - фото 14 Випускні сукні 2015 - фото 15

Ну і звичайно, ви не прогадаєте, якщо оберете пишне бальне плаття . Одягнувши його, ви однозначно відчуєте себе головною модницею на цьому торжестві. Але варто пам’ятати, що власницям великих форм не варто дуже захоплюватися такими сукнями.

Також хочеться відзначити, що випускну сукню одягають тільки з взуттям на високих підборах. Ніяких босоніжок на низькому ходу. Це сама глобальна помилка в цьому році.

Залишити коментар

*

Вгору