Сьогодні Жіночий журнал JIJOUR після “Новорічного наряду 2012” і “Новорічного макіяжу 2012” підготував для Вас фотозвіт на тему «Новорічні зачіски 2012«. Зрозуміло їх можна робити в будь-який день і в будь-яку пору року. Але в Новорічну ніч вони виглядають особливо красиво.

Зачіски з косичками для Нового року 2012

Ознайомившись з нашим фотозвітом у статті «Модні зачіски» ви напевно встигли помітити, що коси, кіски і всілякі плетіння на голові залишаються одним з найбільш актуальних трендів кілька сезонів поспіль.

Зачіски з косичками для Нового року 2012

Пишні зачіски на Новий Рік 2012 – ніжний звір

Непокірна копиця волосся за уявною недбалістю зберігає кропітку роботу майстра і безодню темпераменту власниці зачіски. Обов’язковою умовою є довге пишне доглянуте волосся.

Пишні зачіски на Новий Рік 2012 - ніжний звір

Ретро зачіски для Нового 2012 року – голлівудська діва

Можна скільки завгодно розмірковувати про відродження стилю 70-х, але передвоєнні голлівудські часи важких красунь з м’якими хвилями струмуючих волосся назавжди залишаться еталоном жіночності і спокуси

Ретро зачіски для Нового 2012 року - голлівудська діва

Кучеряві зачіски на Новий 2012

На відміну від першого варіанта пишних зачісок, тут волосся завите ще більш дрібно, оточуючи особа пишним хмарою бешкетних кучерів. Дуже добре виглядає на платинових і карамельних відтінках волосся

Кучеряві зачіски на Новий 2012

Новорічні зачіски 2012 в стилі Жаклін Кеннеді

Першою Леді США в почутті стилю не було рівних.

Новорічні зачіски 2012 в стилі Жаклін Кеннеді

Новорічні зачіски з чубчиком

Ідеально рівна лінія чубчика без філювання і насичений рівний відтінок волосся створюють загадковий і чарівний образ. Те що треба для новорічної ночі.

Новорічні зачіски з чубчиком
Новорічний каскад – ностальгія по 80-му

Для дівчат, які не звикли плисти за течією, стрижка каскад дозволить залишатися в центрі уваги всю новорічну ніч.

Новорічний каскад - ностальгія по 80-му

Відросша хімія – новорічна зачіска 2012

Відросші кінчики після хімічної завивки – подія не дуже приємна. Але якщо ви не встигли записатися до перукаря до Новорічної зустрічі, то усунути цю проблему можна за допомогою гелю і лаку для волосся, перетворивши у чарівну новорічну зачіску.

Відросша хімія - новорічна зачіска 2012

Зачіски на Новий рік 2012 – прямий проділ і доглянуте волосся

Немає нічого простіше такої зачіски. Ви можете зробити її перед приходом гостей, коли м’ясо вже нудиться в духовці, холодне тремтить в холодильнику а салати нарізані і терпляче чекають свого часу. Вимите волосся акуратно розділяємо на прямий проділ і вирівнюємо, підсушені кінчики підкручуємо великою круглою щіткою і гарячим повітрям або за допомогою плойки.

Зачіски на Новий рік 2012 - прямий проділ і доглянуте волосся

Сподіваємося наш фотозвіт на тему «Зачіски для Нового 2012 року» допоміг Вам визначитися з вибором самого спокусливого і блискучого образу для зустрічі Нового 2012 року. Бажаємо Вам зустріти новорічні свята не тільки весело але і красиво!

Залишити коментар

*

Вгору