У чому зустрічати Новий рік чорного водяного Дракона, щоб він став хорошим і добрим помічником та покровителем? Що одягнути на Новий рік 2012, щоб любов, щастя, удача, добробут та здоров’я залишалися вірними супутниками наступного року? Хоч і глибини китайських вірувань та філософії для багатьох з нас залишаються абсолютно незбагненними, вже утворилася традиція підбирати новорічне вбрання з урахуванням переваг і характеру одного з 12 тварин східного календаря «господаря року».

Новорічний наряд 2012

І тут виникає питання – як же догодити норовливому міфічному Дракону? Одне відомо точно, доведеться забути про джинсах, штанах, топах та інших простецький нарядах. Найкращий варіант – це елегантне плаття, розкіш, шик, блиск і лоск. Не варто на собі коханій економити і тоді Дракон буде до вас щедрий. Новорічний наряд потрібно продумати заздалегідь і в найдрібніших деталях. Якраз зараз ми цим і займаємося, пройшовшись по основних модним трендам цього сезону.

Актуальні силуети, тканини і крій вбрання для Нового року 2012

Для зустрічі Нового 2012 підійде абсолютно все, що буде виглядати досить багато, розкішно, елегантно і вишукано: А-силуети, в грецькому стилі, сукня-футляр … Якщо ви вирішили зробити свою ставку на карнавальність, тоді поекспериментуйте з міфічними, казковими образами фантазійних істот. Причому можна дуже красиво обіграти водну стихію, порадувавши чорного водяного Дракона, наприклад, сукнею а-ля хвіст русалки. Досить актуальними на новорічному святі будуть також ретро стиль, асиметричні фасони і все казково-солодкувато-прекрасне – в дусі прекрасних принцес, королівських замків і балів.

Що одягнути на Новий рік 2012 Що одягнути на Новий рік 2012 - 2 Що одягнути на Новий рік 2012 - 3
Що одягнути на Новий рік 2012 - 4 Що одягнути на Новий рік 2012 - 5 Що одягнути на Новий рік 2012 - 6

Щоб Новий рік Дракона став вельми успішним і сповненим різноманітних приємних подій, зустрічати його потрібно в дорогих і розкішних тканинах – сатин, атлас, шовк, оксамит. На особливому рахунку напівпрозорі, хвилясті, легкі фактури, в яких чутно спокійний плин річкової води, дзюрчання струмків і шум хвиль. Вітаються в Новому році також матеріали, які щедро прикрашені стеклярусом, кристалами, стразами, паєтками, покликані нагадувати собою луску свавільного повелителя Нового року.

Що одягнути на Новий рік 2012 чорного водяного Дракона

Соковиті і яскраві вбрання на Новий рік 2012

Не потрібно забувати про те, що Дракон, навіть і чорний, – тварина, яка обожнює все яскраве, карнавальне, феєричне та помітне. Його найулюбленіші кольори – зелений і червоний, але він також буде радий бачити на новорічному святі та інші життєрадісні, насичені фарби: бірюзовий, синій, фіолетовий, жовтий. Особливо актуальна на Новий рік вся синьо-блакитна гама, яка нагадує водну гладь – місце проживання «господаря» цього 2012 року. Якщо карнавальний барвистий дух вам зовсім не чужий, тоді сміливо експериментуйте з колірною палітрою новорічного вбрання! І все ж у гонитві за новорічним святом і соковитими фарбами не забудьте хоча б про невеликі іскорки чорного кольору – на щастя.

Що одягнути на Новий рік 2012 - 24

Що одягнути на Новий рік 2012 - 25

Іскристе, сяюче, блискуче … на Новий рік 2012

Бути в новорічній темі допоможе все іскристе, сяюче, блискуче … як бризки шампанського і новорічна мішура. У рік водного Дракона для всіх діє одне обов’язкове правило – блискуче! Це може бути – життєрадісність, одяг, розум, коштовності, гумор … У новорічних нарядах вітається срібний і золотий блиск, але, як стверджують астрологи в гороскопі на 2012 рік, саме золото з ​​чорним кольором може активізувати всю міць і силу Дракона, щоб весь наступний рік був вдалим, щасливим, потужним та енергійним.

Що одягнути на Новий рік 2012 - 20 Що одягнути на Новий рік 2012 - 22

Що одягнути на Новий рік 2012 - 21
Що одягнути на Новий рік 2012 - 23
Абсолютно чорне вбрання на Новий рік 2012

Чорний колір, як ви знаєте, робіть вас стрункою і виглядає завжди ефектно, але зустрічати Новий рік у ньому якось абсолютно незвично. Однак, головним кольором цього року є саме чорний колір, тому саме час одягнути класичне чорне плаття або будь-який інший наряд чорного кольору. Цей колір в контексті майбутнього року Дракона уособлює собою полярну ніч, глибини вод, Космос і не несе в собі ніякого негативу. Розбавити чорноту наряду можна блискучими яскравими деталями: аксесуарами, паєтками, стразами, блискітками.

Що одягнути на Новий рік 2012 - 12 Що одягнути на Новий рік 2012 - 13 Що одягнути на Новий рік 2012 - 14
Що одягнути на Новий рік 2012 - 15 Що одягнути на Новий рік 2012 - 16 Що одягнути на Новий рік 2012 - 17
Що одягнути на Новий рік 2012 - 18 Що одягнути на Новий рік 2012 - 19

Чорно-кольоровий наряд на Новий рік 2012

Хоча чорному кольору на Новий рік віддано незаперечну першість, зовсім не обов’язково зустрічати Новий рік в похмурих нарядах. Цілком буде достатньо лише однієї-двох чорних деталей в новорічному вбранні, щоб Дракон на вас не розсердився. Найбільш доречно і цікаво будуть виглядати різноманітні поєднання чорного з синім, червоним, золотим, жовтим, смарагдовим – святково, красиво і звичайно ж по-новорічному.

Що одягнути на Новий рік 2012 - 20 Що одягнути на Новий рік 2012 - 20
Що одягнути на Новий рік 2012 - 21 Що одягнути на Новий рік 2012 - 22 Що одягнути на Новий рік 2012 - 23 Що одягнути на Новий рік 2012 - 24

Бездоганний крій, актуальні забарвлення, дорогі тканини, яскраві прикраси, новорічні аксесуари та взуття 2012 кидають виклик банальній повсякденності, перетворюючи вас в новорічну королеву святкового банкету, перед якою навіть чорний водяний Дракон не зможе встояти! Головне – це не перестаратися з блиском, шиком і фарбами, оскільки у ваші плани зовсім не входить виконання головної ролі новорічної ялинки? Якщо вже ви вирішили зробити ставку на барвистий, яскравий наряд, манікюр і новорічний макіяж, то аксесуари повинні бути більш стриманими і скромними або навпаки.

Мітки: , ,
Залишити коментар

*

Вгору