Пропонуємо вашій увазі привітання з Великоднем, якими ви можете скористатися, щоб порадувати всіх ваших друзів і родичів з Пасхою. Адже в день Пасхи прийнято христосуватися, тобто вітати один одного першими словами: “Христос Воскрес” і “Воістину Воскрес”, а також всілякими способами вітати з Воскресінням Христовим.

Привітання з Пасхою

Також для своїх пасхальних привітань можете використовувати і:

Поздоровлення з Великоднем

Велика Пасха – свято всіх православних. У настільки святковий день хочеться побажати добра здоров’я, миру, процвітання всім. Нехай кожен день ваш будинок наповнюється затишком, теплом, щастям, благополуччям. Даруйте один одному увагу і турботу, любов і вірність. Зі святом святої Пасхи!

Пасха

Дай Вам Бог всього самого-самого чудово доброго, гарного, смачного, світлого, радісного і затишного! Нехай Вам буде добре-предобре! Не хворійте нічим! Будьте завжди: ситими, рум’яними, задоволеними і коханими. Щастя Вам Справжнього! Христос воскрес!

Пасха

Дай Вам Бог здоров’я, терпіння в життєвих негараздах, щоб не втратити віри і надії в те, що все буде добре, любові в серці, умиротворення в душі, миру, добра і благополуччя у Вашій родині, чистого неба над головою, щоб негаразди і печалі обходили Ваш дім стороною, щастя, радість і удача щоб ніколи Вас не покидала, і щоб Господь з Вами! Христос Воскрес!

Пасха

Душа моя, радій і співай, спадкоємиця небес! Христос воскрес, Спаситель твій! Воістину воскрес!

Пасха

Від усієї душі я вітаю тебе зі світлим святом Пасхи! Нехай це світла неділя стане для тебе, твоєї сім’ї і всіх близьких початком нового, радісног оі щасливого життя! Нехай з цією благою звісткою у ваш будинок увійде добро, надія і любов! Христос воскрес!

Пасха

Великодні збори не випадково ми співаємо сьогодні, не даремно ми сьогодні тут, нас зріднила благодать Господня, Ісус Спаситель наш воскрес!

Пасха

Вітаємо Вас зі Світлим Христовим Воскресінням – Великоднем!

Пасха

Вітаю тебе зі світлим святом Воскресіння Христового, з Великоднем! Нехай частинка тієї радості, яку сьогодні переживає весь християнський світ, залишилася з тобою на весь рік і підтримувала тебе у важку годину! Христос воскрес!

Пасха

Прекрасне свято Пасхи, прекрасні її звичаї – хресний хід, христосування, паски і фарбовані яйця, але найбільш прекрасний заповіт цього дня – полюбити ближнього. Так будемо любити один одного, і за Світле Христове воскресіння!

Пасха

Нехай виллється Божий світ в ваш дім, нехай щастя й здоров’я не залишають вас ніколи! Свято Великодня символізує перехід від старого життя до нового! Нехай з цього дня залишаться позаду всі печалі і проблеми, і ваше життя засяє новими барвами!

Пасха

З почуттям глибокої радості і від щирого серця вітаємо вас зі Світлим Христовим воскресінням – Пасхою Господньою! Бажаємо вам виконання всіх ваших надій і благих починань, миру, добра і любові.

Пасха

Христос Воскрес! Ось і Великдень до нас прийшов – свято миле для мене! скільки радості приніс, і печалі він забрав. Ось вже птахи прилетіли прямо до Великодня встигли – добре! Весна прийшла – світле свято принесла – Воскресіння Христове! Всі співають і славлять Бога!

Пасха

Христос воскрес! Воістину воскрес! Прийміть наші щирі вітання зі світлим святом Христового воскресіння. Як прекрасно, що це свято весни, коли природа пробуджується до нового життя, і тепле весняне сонце нехай сяє вам цілий рік.

Пасха

Христос воскрес! Вітаю тебе від щирого серця з радісним і світлим святом Пасхи! Кожен рік ми святкуємо початок нового життя для всього християнського світу, торжество віри над смертю! Нехай частинка сьогоднішнього тріумфу залишиться у твоєму серці і підтримає у важку хвилину!

Залишити коментар

*

Вгору