Настання Нового року чекають і діти, і дорослі. Адже новорічні свята – це найулюбленіша пора майже кожної людини. Щоб святкування вдалося на славу і було гідним, слід до нього ретельно підготуватися. Зірки, у свою чергу, надають нам інформацію, як треба організувати цей захід, щоб господиня року принесла в будинок достаток і удачу. Про те, як зустрічати Новий рік 2016, ми сьогодні і поговоримо.

Як зустрічати Новий рік 2016

Згідно астрології, ні один рік під заступництвом Мавпи, чи не був спокійним. Адже мавпа – це невгамовна тварина з бурхливим темпераментом. До того ж стихією наступаючого року буде вогонь, так що можна готуватися до того, що 2016 рік буде досить непередбачуваним, наповненим несподіванками і сюрпризами. Незважаючи на те, що Вогняна Мавпа у свої права вступить тільки восьмого лютого, провести новорічну ніч потрібно з урахуванням смаків і пристрастей цього символу.

Місце святкування цього чудового і веселого свята не має ніякого значення. Всі люди вибирають його по-своєму смаку: хтось із нас святкує Новий рік у колі сім’ї в домашній атмосфері, хтось вирушає галасливою компанією за місто або замовляє столики в ресторані. Найголовніше, щоб було весело, шумно, і радість лилася через край.

Як зустрічати Новий рікУ рік Вогняної Мавпи ніякого веселощів не буде багато. Хлопавки, феєрверки, бенгальські вогні, серпантин, звуки від вилітаючих короків шампанського, музика, дзвінкий сміх – це все дуже доречно у даному випадку.
Необхідно приготувати подарунки всім близьким і друзям в дуже яскравих упаковках, оскільки саме такий подарунок людина розгортає з найбільшою радістю.

Своє житло також слід підготувати до заходу. Тільки не можна забувати, що декор повинен відповідати настрою, звичкам та уподобанням символу року. Враховуючи те, що Мавпа – живе, рухливе, енергійне і життєрадісний істота, будинок краще прикрашати різнокольоровими і яскравими тонами. У приміщенні обов’язково повинен переважати яскравий червоний колір або ж його відтінки. Допускаються бузкові і фіолетові кольори. Використовувати сірі та чорні тони категорично не можна, інакше це може сильно засмутити чи роздратувати Мавпу.

Стихією наступного року буде вогонь, тому на святкуванні неодмінно слід запалити свічки, вогники і ліхтарики. Вони створять особливу атмосферу, як у казці, вселяючи тим самим у всіх присутніх віру в чудеса. У новорічну ніч не завадить і ваза з різними екзотичними фруктами: апельсинами, ківі, бананами, манго, кокосами або ананасами. Ці всі ласощі Вогняній Мавпі точно припадуть до душі, і вона буде себе почувати як вдома.

Залишити коментар

*

Вгору