За статистикою кожна друга дівчина вважає день весілля найважливішим днем у своєму житті. І звичайно в таке свято все має бути просто ідеально. Будь-яка підготовка до весілля починається з вибору сукні, від якої залежить настрій нареченої, а значить і всіх гостей.

Весільні сукні 2015 Весільні сукні 2015 - фото 2 Весільні сукні 2015 - фото 3

Цього року дизайнери кардинально нічого не змінили в світі весільних суконь. Але є деталі, які будуть в тренді протягом усього року.

1. У моді залишається на лідируючих позиціях білосніжний колір. Але цього року все частіше його доповнюють різноманітними вставками червоного і блакитного кольору. Будьте обережні з такими експериментами, тому що занадто яскраві частини можуть спростити весільну сукню. Також все більше дизайнерів використовують для створення нарядів бежевий і кремовий кольори, вважаючи їх більш шляхетними.

Весільні сукні 2015 - фото 4 Весільні сукні 2015 - фото 5 Весільні сукні 2015 - фото 6

2. Що стосується самого фасону сукні, то цього року віддають перевагу напрямку 70-их. Довжина сукні варіюється від коліна до середини литок. Паралельно з цим в тренді вважаються класичні сукні у венеціанському стилі.

3. Вишивка. Цей компонент в 2015 році актуальний як ніколи. Нею прикрашають як ліф, так і спідницю. Також модно прикрашати вишивкою і фату. І коли раніше її робили в тон до сукні, то тепер це правило повністю спростовано.

Весільні сукні 2015 - фото 7 Весільні сукні 2015 - фото 8 Весільні сукні 2015 - фото 9

4. А от від використання каменів для прикрашання верхньої частині сукні в цьому році дизайнери вирішили відмовитися. Якщо ж ви вирішили їх використовувати, то робіть це дуже акуратно і в мінімальній кількості. Краще в такому випадку замінити великі і помітні камені красивим розсипом бісеру. Але з ним теж потрібно намагатися не переборщити.

5. У цьому році дизайнери вирішили відмовитися від тонких бретелей, замінивши їх широкими або ж взагалі без них.

Весільні сукні 2015 - фото 10 Весільні сукні 2015 - фото 11 Весільні сукні 2015 - фото 12

6. На рахунок області декольте теж варто бути обережним. Адже цього року дизайнери постаралися зробити весільну сукню максимально скромною.

7. Широкі і пишні спідниці залишилися в 2014 році. Трендом 2015 це вільно спадаюча сукня. Не можна не помітити, що це робить день весілля для нареченої набагато комфортнішим.

Весільні сукні 2015 - фото 13 Весільні сукні 2015 - фото 14 Весільні сукні 2015 - фото 15

8. Фата хоч і є незамінним атрибутом весільного гардеробу, але в цьому році дизайнери вирішили, що набагато ефектніше буде прикрасити волосся великими квітами білого кольору.

Основні модні тенденції весільної моди варто враховувати, але на першому місці повинні бути, звичайно ж, уподобання самої нареченої. Адже ніхто крім неї не знає, яке саме плаття зробить її весілля незабутнім.

Мітки: ,
Залишити коментар

*

Вгору