Модні стилі в новорічному прикрашанні дому 2011

Модні стилі в прикрашанні дому 2011

АВТЕНТИЧНИЙ СТИЛЬ. Гасло – чим простіше, тим краще. Змішання стилів і речей створює закінчений образ дому. У такому новорічному декорі переважають природні кольори оформлення: сірий, зелений, блакитний, білий. Використовуються матеріали натурального походження: вибілене дерево, бавовна і скло. Усе це – в поєднанні з плетеними речами, візерунками, квітковими мотивами і малюнками. *OK*

ОПТИМІСТИЧНИЙ СТИЛЬ. Оптимізм у цьому випадку поєднується з модерном. Взагалі, «оптимізм» в декорі дає можливість поекспериментувати. При цьому ні вибір кольору, ні матеріалів не обмежений. Важливо, щоб кольори були яскравими і насиченими, а форми незвичайними.

ЕКСЦЕНТРИЧНИЙ СТИЛЬ. Змішуємо епохи і культури, мотиви і матеріали. Суть – неочікуваний результат. Вельвет, шкіра, хутро, пір’я, шовк тощо допоможуть досягнути потрібного результату. Головні кольори – глибокі та насичені, здебільшого навіть натуральні: зелений, коричневий, чорний, червоний. Основний мінус такого стилю – важкість. Адже треба дуже тонко відчувати, де проходить межа поганого смаку.

ГРАФІКА. Оскільки це рік Білого Кролика (Кота), то переважаючим кольором має стати сріблястий. Цього року графічний стиль виглядає одночасно спортивним і елегантним. Суть – графічні малюнки у різних поєднаннях і кольорових гамах. Такий стиль добре поєднується з абстрактними формами.

МОДНІ КОЛЬОРИ В ДЕКОРІ. Модні кольори у новорічному оформленні дому перегукуються з модними кольорами з подіуму. Білий, синій, коричневий, золотистий і сріблястий – дуже популярні у декорі 2011-го року. Однак, традиційні кольори – червоний, золотий і зелений – ніколи не вийдуть з новорічної моди.

Новорічна ялинка 2011

Новорічна ялинка 2011Ялинка – вічний атрибут Нового року. Хтось купує живі ялинки, хтось штучні. Серед штучних ялинок головний тренд – висока, з довгими гілками та голками, які нагадують справжні. Якщо немає куди ставити ялинку, тоді придбайте маленьку (20 см) і поставте на стіл, прикрасьте гірляндами. Виберіть стиль, який вам до душі.

Обираючи живу ялинку, зверніть увагу на те, що стовбур в обхваті має бути не менше 6 см (тонкий стовбур – це ознака хворого дерева). ;D Розімніть голочки у долонях. Якщо вони свіжі, то вкриють пальці олією і ви відчуєте приємний запах хвої.

Якщо ви придбали ялинку заздалегідь, краще поставте її на балкон або в прохолодне місце у відро з водою.

Перед тим, як встановити ялинку, зріжте кілька сантиметрів від кінця стовбура. Це допоможе відкрити пори дерева для того, щоб краще вбиралася волога. Намагайтеся ставити ялинку подалі від батарей, оскільки, чим вища вологість повітря, тим довше ялинка матиме гарний вигляд.

«КАНТРІ». Якщо ялинку хочуть прикрасити у такому стилі, то використовують підручні матеріали, переважно природного походження. Наприклад, це можуть бути гірлянди з поп-корну, сушених ягід, пряників, дерев’яні іграшки, а також різноманітні прикраси в коричневих, сірих і зелених тонах. Цей стиль відрізняється від інших відсутністю блискучих прикрас.

ЯЛИНКА У СТИЛІ «САНТИ». Прикрасьте ялинку фігурками ельфів, Снігурочок, Дідів Морозів, оленів, а також кулями з подібними візерунками і саморобними іграшками. Повісьте цукерки та яскраві вогники. Бажано використовувати якомога більше білого, червоного, зеленого і золотого.

«ВІКТОРІАНСЬКИЙ» СТИЛЬ. Можна прикрасити ялинку в кращих старих європейських традиціях. Так, наприклад, можна повісити: фігурки фруктів зі сріблястим напиленням, скляні прикраси, палички кориці, прикрашені стрічками, мішечки з конфеті або пелюстками троянд, штучні квіти, буси, які імітують перли, гірлянди з білим або м’яким жовтим світлом.

Важливо пам’ятати, що декоруючи ялинку в такому стилі, не треба використовувати дуже яскраві кольори. Надайте перевагу м’яким і пастельним відтінкам. Замість червоного краще взяти рожевий, а замість білого – бежевий або колір слонової кістки.

«ЗИМОВА КАЗКА». Такий декор можна назвати неокласикою. Використовуйте білий, сріблястий або синій кольори та їхні відтінки. Багато прозорого матеріалу: кулі, скляні буси, сріблястий дощик. Гірлянду оберіть таку, в якої лампочки горять білим або блакитним світлом. 😉

«ТРАДИЦІЙНА». Основні кольори – темно-червоний і темно-зелений. Матеріали: вельвет або сатин. З них можна пошити банти, прикрасити кульки, зробити серветки тощо. Додайте трохи золотого і сріблястого. Золотисті гірлянди і маленькі вогники розбавлять витриманий стиль цієї ялинки. Для прикрашання не треба використовувати блакитний.

КВІТИ. Незвичайний тренд цього року – прикрашання живими квітами. Вони додадуть свіжості й контрасту в оформлення. А головне – це нестандартно. Можна зробити композиції зі стрічок, дощику, іграшок тощо, щоб підкреслити новорічний характер букета.

Для прикрашання святкового столу можна використати бронзовий, оливковий, колір червоного вина, янтарний і синьо-блакитний. А також «тваринні» принти і матеріали такі, як вельвет, пір’я, шкіра і дерево (у вигляді дерев’яних намистин).

Залишити коментар

*

Вгору