Мода для жінок в сезоні осінь-зима 2014-2015 сповнена яскравими і практичними знахідками. На модних показах вже кілька сезонів поспіль лідирує стиль ретро. Також багато сучасних дизайнерів сміливо експериментують і створюють композиції з різних стилів. Настільки непомітно повернувся і стиль 50-х років. В цілому даний сезон обіцяє бути досить комфортним. Це полегшить важкі будні наших модниць. Але не варто засмучуватися. Яскраві і несподівані рішення теж будуть присутні на полицях магазинів. Основний акцент сезону осінь-зима 2014-2015 зроблений на хутра, трикотаж і незвичайні забарвлення.

Модний верхній одяг осінь-зима 2014-2015

Найголовнішим улюбленцем наших жінок ось вже кілька сезонів поспіль є хутро. Воно дарує не тільки відчуття тепла і комфорту, але й улюблене почуття розкоші. Однак у цьому сезоні хутру надають неприродний окрас. В такому яскравому і незвичайному рішенні шубки будуть зовсім по-іншому виглядати.

Модний верхній одяг осінь-зима 2014-2015 - фото 2

Фаворитами сезону став червоний, синій і фіолетовий колір. Вони та їх всілякі відтінки активно використовуються в колекціях багатьох відомих дизайнерів. Ви можете вибрати вироби або натурального або штучного хутра. Висота шубки може бути найрізноманітнішою. Цього року ми вже можемо насолодитися виробами максимальної довжини.

Модний верхній одяг осінь-зима 2014-2015 - фото 3

Не забуваємо про всілякі аксесуари. Ремені та хустки незмінно залишаються в тренді цього сезону. Якщо вам дозволяє фігура, то зверніть увагу на шуби розкльошеного покрою.

Модний верхній одяг осінь-зима 2014-2015 - фото 4

Для холодної осені і м’якої зими дизайнери радять зупинитися на пальто. Вони в цьому сезоні знаходяться на піку популярності. І тому кожна модниця повинна обзавестися парочкою стильних пальто. Найпопулярнішими є пальто-унісекс, широкого фасону. Моделі по фігурі знайти зараз дуже важко. На відміну від хутра, пальто в цьому сезоні переважно в стриманих пастельних тонах. Також можна побачити достаток тваринних принтів і використання шкіри рептилій. На піку популярності знаходяться пальто в стилі мілітарі. Багато дизайнерів хочуть надати жінкам більш мужній, серйозний стиль, тому до пальто потрібно ретельно підбирати взуття.

Модний верхній одяг осінь-зима 2014-2015 - фото 5

Не варто забувати про стильні аксесуари, якими можна доповнити верхній одяг. В моду осінь-зима 2014-2015 повернулися великі брошки. Вони відмінно виглядатимуть на лацкані пальта. А ось яскраву шубку найкраще врівноважить непомітним головним убором або хусткою.

Залишити коментар

*

Вгору