У рік Зеленого Дерев’яного Дракона пощастить тим, хто вміє формулювати і візуалізувати мрії. Як скласти карту бажань на 2024 рік?

Суть карти бажань, коли її складати на 2024 рік

Впливати на майбутнє силою підсвідомості – мрія кожного. Один із перевірених способів – карта бажань.

Що собою являє карта бажань

Карта бажань (вішборд, дрімборд, дошка візуалізації) – це техніка здійснення бажань, що ґрунтується на візуалізації потреб і фантазій конкретної людини та представлена у вигляді картинки щасливого життя. Нею давно й успішно користуються багато людей, від звичайних громадян до загальних кумирів.

Карта бажань 2024

Зовні карта бажань – це унікальне зображення, виконане з урахуванням певних правил і умов. Вона може бути представлена як у матеріальному (малюнок або колаж на дошці), так і у віртуальному (комп’ютерна програма) вигляді.

Цей інструмент було запозичено з даоської практики феншуй, яка враховує взаємозв’язок думок і безмежних можливостей Всесвіту. Тепер його доопрацьовано з урахуванням психологічних технік і уявлення про закон тяжіння благ, а також сучасних потреб суспільства.

Бажання для карти треба вибирати серцем

Дивлячись на неї, людина неусвідомлено рухається вперед, вчиняючи правильні дії та мінімізуючи помилки на шляху до мети.

Найкращі періоди створення карти бажань на 2024 рік

Існують певні дні та періоди часу, які найбільш сприятливі для складання карти бажань. У них закладається потужний посил на майбутній рік, активується енергія реалізації та втілення, необхідна для запуску змін у реальному житті.

Коли робити карту бажань на 2024 рік? У 2024 році таких моментів буде кілька:

  • Грудневий молодик. Він настане 13 грудня 2023 року. Бажання можна загадувати і через сорок вісім годин після точного часу молодика.
  • Місяць, що зростає. Це період з 14 по 26 грудня 2023 року.

Крім місячних циклів, силу втілення бажань у реальність підвищує момент вступу в права володаря року Зеленого Дерев’яного Дракона. Це станеться в новорічну ніч за китайським календарем (10 лютого 2024 року) і збігається з лютневим молодиком. Усі дні до повного Місяця, поки Місяць зростатиме (11-23 лютого 2024 року), також підходять для ритуалу формування й активації карти бажань.

Суть карти бажань

Які особливості карти бажань на 2024 рік? Рік Зеленого Дерев’яного Дракона унікальний, його чекали 60 років, і він високосний. Він змінить усі сфери життя, тому мрійте ширше і сміливіше. Пропишіть кар’єрні та фінансові цілі, свої мрії про міжособистісні стосунки. Якщо хотіли мати дітей, сміливо мрійте про це, як і про зустріч кохання чи здобуття нового творчого захоплення.

Правила складання карти бажань

Щоб обійти психологічні бар’єри, відкрити шлях до підсвідомості та її безмежних ресурсів, потрібно знати секрет складання карти бажань. Вивчіть правила та умови, щоб створити дієвий вішборд на найближчі 12 місяців.

Як правильно робити карту бажань?

Щоб карта бажань працювала, був розроблений алгоритм її складання та активації. Ось підготовчі етапи:

  1. Створіть навколо себе сприятливий простір.
  2. Підготуйте необхідні матеріали (коркова дошка або аркуш ватману, маркери, фломастери, кольорові олівці, клей, лінійка, ручка, шпильки, кольорові картинки, листівки, фото творця і ножиці).
  3. Приступайте до створення колажу, будучи в доброму здоров’ї та гарному настрої.

Дотримуйтеся таких правил:

  1. Уявіть картинку майбутнього в деталях, підберіть до неї образ-картинку.
  2. Думайте про мрії в теперішньому часі.
  3. Не бажайте людям зла і не просіть досягнення особистої мети на шкоду іншим людям.

Випишіть бажання на окремий аркуш паперу, зафіксуйте терміни. Карта бажань створюється на 1-3 роки, потім її треба оновити.

Що має бути на карті бажань?

На карті бажань у новому 2024 році має бути дев’ять стандартних секторів, триграм або багуа. У кожного своє призначення, енергетичне поле, колір і наповнення:

  1. Багатство, гроші (перший ліворуч у верхньому ряду, фіолетовий). Місце для фото гаманця з грошима, золотих злитків.
  2. Лідерство, слава (другий зліва у верхньому ряду, червоний). Впишіть цілі року, наприклад, посаду керівника або власний бізнес.
  3. Стосунки, любов, шлюб (третій зліва у верхньому ряду, рожевий). Фото закоханих пар, обручок.
  4. Сім’я, улюбленці (перший ліворуч у другому ряду, зелений). Сектор для фото нової квартири або будинку, картинки комфортного життя.
  5. Фотографія укладача карти бажань у секторі здоров’я (центральний сектор, білий).
  6. Діти та хобі (третій ліворуч у другому ряду, сірий). Тут місце для фото хобі та творчих професій (фотоапарат, музичний інструмент, клубок ниток зі спицями, пуанти).
  7. Навчання, знання (перший ліворуч у третьому ряду, коричневий і бежевий). Місце для фото водійського посвідчення, диплома, сертифіката, який бажаєте отримати. Намалюйте прапор країни, мову якої хочете освоїти.
  8. Кар’єра, робота (другий ліворуч у третьому ряду, блакитний або синій). Впишіть бажану суму заробітку, помістіть фото лідера в оточенні команди.
  9. Подорожі (третій ліворуч у третьому ряду, жовтий або металік). Вкажіть назви місць, у яких хочете побувати, розмістіть їхні фото. Місце для образу кумира та ідейного натхненника.
Правила складання карти бажань

Супроводьте картинки мотивувальними афірмаціями. Карту бажань заповнюйте з п’ятого сектора. Він вважається активованим в момент виконання одного простого бажання. Повісьте карту на стіну і зустрічайте щасливі події.

Карта бажань – чек-лист, що запускає позитивні трансформації в житті. Завдяки їй відбувається приплив чистої енергії благополуччя, розсудливості, зростання і розвитку. Не пропустіть дні для її створення і спостерігайте, як у 2024 році ваше життя змінюватиметься.

Залишити коментар

*

Вгору