Напружений аспект між Плутоном і Ураном у вересні досягне знову точного значення. У свою чергу це може посилити в житті невдоволення ситуацією, що склалася, прагнення до більшої свободи. В даний час гороскоп на 2012 рік рекомендує не піддаватися настрою і думки більшості, уникати зайвої спонтанності у вчинках, діях і більше цінувати власну індивідуальність. Якщо у вас робота пов’язана з небезпечним обладнанням, то у вересні 2012 року варто проявити більше уважності та обережності, а також дотримуватися всіх правил техніки безпеки.

Гороскоп на вересень 2012

У вересні Марс буде проходити по зодіакальному знаку Скорпіона, тому місяць буде дуже сприятливий для рішучих, сміливих і активних людей. Дуже важливо протягом цього вересня уникати зайвої агресивності. Також зросте важливість у відносинах фізичних контактів, збільшиться сексуальне тяжіння між статями. У справах можна буде частіше проявити напористість, даний період буде характеризуватися більш високою активністю.

Гороскоп для всіх знаків зодіаку на вересень 2012

Гороскоп на вересень 2012 року для Овна

Гороскоп на вересень 2012 року для Тельця

Гороскоп на вересень 2012 року для Близнюків

Гороскоп на вересень 2012 року для Рака

Гороскоп на вересень 2012 року для Лева

Гороскоп на вересень 2012 року для Дів

Гороскоп на вересень 2012 року для Терезів

Гороскоп на вересень 2012 року для Скорпіонів

Гороскоп на вересень 2012 року для Стрільців

Гороскоп на вересень 2012 року для Козерогів

Гороскоп на вересень 2012 року для Водолія

Гороскоп на вересень 2012 року для Риб

Венера майже протягом всього вересня проходитиме за знаком Зодіаку Лева. Все це посилить прагнення до пристрасті і яскравості в любовних відносинах. У цей час дуже важливо уникати всередині пари проявів егоїзму. Тому потрібно привносити в любовний союз більше спільних розваг і романтики.

А ось нові любовні відносини можуть початися дуже пристрасно і яскраво. Вересень 2012 для всіх знаків Зодіаку – це місяць пристрасних любовних романів, проте, не завжди тривалих. Якщо хочете до себе привернути увагу, демонструйте свої творчі здібності, одягайтеся більш яскраво, будьте на виду. Вам це додасть привабливості і допоможе тим самим завоювати не одне закохане серце.

Найбільш сприятливі дні для всіх знаків зодіаку на вересень 2012 року: 11 і 24

Найбільш напружені дні для всіх знаків зодіаку на вересень 2012 року: 1, 19, 29 і 30

Залишити коментар

*

Вгору