Протягом лютого 2012 виявиться дуже важливою послідовність в будь-яких справах. Але також неможливо з повною упевненістю стверджувати, що лютий вдалий для будь-яких активних починань і реалізації нових ідей. Ймовірно, що спочатку всі зодіакальні знаки відчують сильний прилив енергії, але слідом швидко перегорять до всіх власних ідей. Однак лютий досить вдалий для завершення справ, розпочатих у попередні місяці.

Особисте життя, як стверджує гороскоп на 2012 рік, стане вельми динамічним. Причому дана активність буде сильно зростати починаючи десь з 8-9 лютого. А до цього часу романтика і довіра в любовних відносинах будуть надто важливі. Після 9 лютого всі знаки зодіаку помітять, що стали набагато відкритішими до нових напористих і сміливих почуттів. В даний період початком любовного роману може послужити фізичне тяжіння і сплеск пристрасті. Дух суперництва буде зараз лише підстьобувати вас, і все сильніше стимулювати до активних дій. У лютому 2012 року вірогідні випадкові зустрічі з колишніми коханими, а також можливе відновлення з ними пристрасних відносин. Проте варто розуміти, що подібний вплив планет проходить, тому повернення до старих любовних зв’язків може виявитися не на стільки тривалим, як ви планували. Зрозуміти, чи дійсно ви з колишньою пасією є одним цілим, навряд чи можливо буде тільки за один місяць.

Гороскоп на лютий 2012

Гороскоп для Овна на лютий 2012

Овнам протягом лютого рекомендується утриматися від будь-якої зайвої активності на роботі. Так як в даний період часу ви схильні діяти необдумано і швидко. Можливість того, що доведеться переробляти якусь роботу, досить висока, тому потрібно бути в своїй активності більш послідовними. Перша половина лютого принесе багато спілкування з друзями. Ймовірно, що у Овнів можуть з’явитися абсолютно нові захоплення, які їм дозволять розширити коло однодумців. А ось другу половину лютого 2012 краще присвятити своєму відпочинку, а також різноманітним роздумам. Швидше за все, що у вас вийде краще і швидше розібратися зі складними ситуаціями, а також зможете придумати нові цікаві проекти.

Щасливі дні лютого 2012 для Овна: 7, 8, 15, 16, 24, 25, 26.
Неблагополучні дні лютого 2012 для Овна: 4, 5, 11, 12, 17, 18.

Гороскоп для Тільця на лютий 2012

Розташування планет протягом лютого 2012 вказує на те, що Тільці можуть стати досить непослідовними в любовних відносинах. Також велика ймовірність досить непродуманих вчинків, про які Тільці згодом сильно пошкодують. Як раз таки з даної причини слід не форсувати розвиток любовного роману, перед абсолютно кожним важливим етапом в любовних відносинах необхідно брати невелику паузу. Таким чином Тільці зможуть уникнути безлічі безглуздих помилок. Перша половина місяця допоможе вам краще зрозуміти завдання і визначитися зі своїми цілями, оточити себе однодумцями. А ось у другій половині лютого у вас частіше будуть виникати нові ідеї та плани. Даний період також можна вважати дуже сприятливим для будь-якої колективної діяльності.

Сприятливі дні лютого 2012 для Тільця: 1, 9, 10, 17, 18, 27, 28.
Невдалі дні лютого 2012 для Тільця: 7, 8, 13, 14, 20, 21.

Гороскоп для Близнюків на лютий 2012

Типовим Близнюкам в лютому 2012 року не рекомендується починати ґрунтовний ремонт у своїй квартирі або будинку. Зараз Близнюки можуть бути досить поспішними в таких справах або зовсім непослідовними, через що дуже багато чого доведеться заново переробляти. Першу половину лютого краще використовувати для навчання і отримання нових знань. Можна записатися на курси або просто краще вивчити ту інформацію, з якою ви стикаєтеся на роботі або в освітньому закладі. А ось друга половина лютого стане для Близнюків чудовим періодом для того, щоб ви змогли успішно проявити себе в кар’єрі. Успіх у цій галузі буде вам супроводжувати.

Вдалі дні лютого 2012 для Близнюка: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29.
Напружені дні лютого 2012 для Близнюка: 9, 10, 15, 16, 22, 23.

Гороскоп для Раків на лютий 2012

Типовим Ракам в лютому зірки рекомендують під час невеликих подорожей і поїздок бути більш обережними. Якщо ви плануєте кудись їхати, то в цьому випадку необхідно заздалегідь опрацювати свій маршрут пересувань. Це дозволить Ракам уникнути значної втрати часу. Також постарайтеся протягом місяця уникати суперечок. Вам буде дуже важко переконати когось у чомусь, та й ви самі зараз можете бути дуже непослідовними, що також значно ускладнить пошук істини. Швидше за все, перша половина місяця принесе Ракам нові думки щодо інвестицій або ідеї про те, як можна більш ефективно використовувати позичені кошти у своєму бізнесі. А друга половина лютого 2012 ідеально підходить для подорожей і навчання.

Успішні дні лютого 2012 для Рака: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Напружені дні лютого 2012 для Рака: 11, 12, 17, 18, 24, 25.

Гороскоп для Лева на лютий 2012

Протягом останнього зимового місяця типовим Левам рекомендується почекати з прийняттям важливих рішень щодо фінансів. Зараз необхідно більш уважно обходитися з власними грошима. Також Левам рекомендується відкласти великі покупки. Оскільки існує величезний ризик придбати зовсім не те, що ви хотіли, або у товару може проявитися через деякий час прихований дефект. У першій половині місяця свою активність направити краще на особисті стосунки. Леви зараз зможуть легше обговорювати абсолютно будь-які теми з близькими людьми, стануть простіше йти на компроміси. Зірки Левам обіцяють також більше гармонії в інтимному житті. А в другій половині місяця будуть вдало вирішуватися абсолютно будь-які питання, які пов’язані з податками, боргами або будь-якими зобов’язаннями.

Вдалі дні лютого 2012 для Лева: 7, 8, 15, 16, 24, 25, 26.
Несприятливі дні лютого 2012 для Лева: 1, 13, 14, 20, 21, 27, 28.

Гороскоп для Діви на лютий 2012

У лютому розташування планет вказує на те, що Діви зможуть стати досить непослідовними у своїх діях. Для Дів характерна досить довга підготовка до рішучої дії, однак у момент ікс ви можете повести себе досить спонтанно. Зараз такого підходу потрібно обов’язково уникати, проте зробити це буде дуже важко. Швидше за все, поки варто почекати із занадто частим проявом ініціативи і зайвою активністю. У першій половині лютого Діви зможуть успішно себе проявити на роботі, в теоретичній та інтелектуальній областях. А в другій половині місяця стане набагато легше налагоджувати ділові зв’язки на роботі або в бізнесі, значно підвищиться ваша схильність і до компромісів.

Сприятливі дні лютого 2012 для Діви: 1, 9, 10, 17, 18, 27, 28.
Неблагополучні дні лютого 2012 для Діви: 2, 3, 15, 16, 22, 23, 29.

Гороскоп для Терезів на лютий 2012

Ви зможете протягом цього періоду відчувати внутрішні суперечності. До Терезів можуть повернеться минулі страхи, особливо ті, які так чи інакше пов’язані з самотністю. Даний період варто спробувати використовувати для аналізу свого минулого. Можливо, що деякі помилки Терезам в підсумку вийти виправити. Навіть якщо це не станиться, у вас є можливість розібратися з причинами минулих невдач і успіхів. Першу половину лютого варто присвятити інтелектуальній творчості. Терезам зараз буде набагато простіше через спілкування виразити себе. Друга половина лютого принесе удачу в любовні відносини, дозволить створити нові відносини або знайомства. Удача також буде супроводжувати вас на роботі.

Благополучні дні лютого 2012 для Терезів: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29.
Невдалі дні лютого 2012 для Терезів: 4, 5, 17, 18, 24, 25.

Гороскоп для Скорпіона на лютий 2012

Типових Скорпіонів в лютому 2012 року чекають зустрічі з однодумцями і зі старими друзями. У Скорпіонів з’явиться прагнення повернутися до забутих захопленням і минулих ідей. Проте реалізовувати сходу подібні плани все-таки не варто. Ймовірно, що ви просто повторите попередні невдачі. Свою активність Скорпіонам краще направити на пошук актуальних причин, які в минулому завадили вашим проектам реалізуватися. А вже тільки потім можна зробити ще одну спробу, яка буде мати куди більше шансів на успіх після детального опрацювання. Перша половина лютого сприятлива для налагодження відносин з близькими. Романтичні знайомства швидше за все будуть на самому початку місяця, а також і протягом усієї другої половини лютого.

Вдалі дні лютого 2012 для Скорпіона: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Напружені дні лютого 2012 для Скорпіона: 1, 7, 8, 20, 21, 27, 28.

Гороскоп для Стрільців на лютий 2012

Розташування планет в лютому 2012 року вказує на те, що Стрільці можуть проявити непослідовність або поспішність у досягненні поставлених цілей. Ймовірно, що Стрільці будуть домагатися чогось одного, а в підсумку вирішать, що їм потрібно робити інше. Саме тому, Стрільцям, перш ніж починати свій проект, необхідно переконатися в тому, що чималі зусилля прикладаються в необхідному напрямку. У кар’єрі може складатися аналогічна ситуація. Прагніть домагатися тільки того, що дійсно вам необхідно. Перша половина лютого буде дуже вдалою для здійснення невеликих поїздок. Досить гармонійно буде складатися і повсякденне спілкування. А ось у другій половині лютого потрібно більше часу приділити родині або романтичним відносинам.

Щасливі дні лютого 2012 для Стрільців: 7, 8, 15, 16, 24, 25, 26.
Невдалі дні лютого 2012 для Стрільців: 2, 3, 9, 10, 22, 23, 29.

Гороскоп для Козерога на лютий 2012

Козерогам лютий 2012 принесе потяг до нових знань та організацію власних досліджень. Однак можливо, що даний інтерес буде вельми змінним: то ви станете з усім завзяттям вивчати якийсь предмет, то перейдете на зовсім протилежне заняття. Козерогам варто зараз більш чітко вибирати необхідний напрям, в якому варто рухатися, і бути набагато послідовними у своїх експериментах і дослідженнях. У першій половині лютого активність слід проявити в грошових питаннях. Не виключено, що у вас з’являться цікаві ідеї щодо управління власними фінансами. Друга половина лютого більше вдала для здійснення невеликих поїздок, спілкування з новими людьми і прийому гостей.

Успішні дні лютого 2012 для Козерога: 1, 9, 10, 17, 18, 27, 28.
Несприятливі дні лютого 2012 для Козерога: 4, 5, 11, 12, 24, 25.

Гороскоп для Водолія на лютий 2012

У лютому 2012 типовим Водоліям необхідно бути обережнішими. Через неуважність та поспішності Водоліїв підвищується ймовірність отримання якихось травм. Ви станете більш розсіяними, а це і буде причиною всіх ваших неприємностей. Тому постарайтеся бути послідовними в управлінні своїми або чужими грошима, а також в особистому житті. Якщо ви підприємець, то в лютому 2012 року не варто приймати занадто ризикованих рішень, нічим хорошим вони для вас не закінчаться. У першій половині цього місяця демонструйте частіше свою ерудицію, це допоможе завести корисні знайомства. Друга половина місяця підкине вам кілька нових ідей у ​​фінансовій сфері, а також може підштовхнути Водоліїв до перегляду життєвих цінностей.

Вдалі дні лютого 2012 для Водолія: 2, 3, 11, 12, 20, 21, 29.
Напружені дні лютого 2012 для Водолія: 1, 7, 8, 13, 14, 27, 28.

Гороскоп для Риб на лютий 2012

Типовим представникам зодіакального знака Риби у лютому 2012 року розташування планет вказує на те, що їм варто утриматися в ділових і особистих взаєминах від рішучих кроків. Зараз Риби можуть бути досить непослідовними у власних вчинках. Тому їм треба спочатку визначитися, чого вони хочуть добитися, а лише після цього рішуче діяти. У першій половині лютого 2012 Рибам рекомендують частіше проявляти особисту чарівність, правильно вибирати режим праці, при цьому не забувати про відпочинок. А ось друга половина місяця дозволить Рибам блищати своєю ерудицією. Можливо, що ви станете більш товариськими і допитливими.

Сприятливі дні лютого 2012 для Риб: 4, 5, 13, 14, 22, 23.
Неблагополучні дні лютого 2012 для Риб: 2, 3, 9, 10, 15, 16, 29.

Коментарів

1
  • Femil

    09.02.2012 16:34

    Прогноз утешающий. Особенно в свете того, что ремонтом своего жилища ближайшие полгода я заниматься не собираюсь 🙂

Залишити коментар

*

Вгору