Листопад 2012 – це останній місяць осені, якій присвячено дуже багато віршів. Даний період року служить для того, щоб ви змогли підбити попередні підсумки 2012 року, вирішити проблеми і налаштуватися на тривалу зимівлю. Але разом з тим цей період таїть у собі багато непередбачуваностей і таємничості, оскільки наступає ера Скорпіона. Ця таємничість в 2012 році посилюється також і яскравою харизмою і містичним настроєм господаря 2012 року, Чорного Водяного Дракона. Листопад 2012 прийде до всіх знаків Зодіаку, щоб нести відродження, просвітництво, стимулювати до змін у житті і випробувати свої сили.

Гороскоп на листопад 2012

Листопад 2012 обіцяє бути вельми вдалим. Зірки в цьому місяці рекомендують не йти на поводу у емоцій і почуттів, і прислухатися до свого голосу розуму. Також це дуже сприятливий час для зміцнення любовних, сімейних і ділових відносин. Наполегливість і самодисципліна, а також обережність і витримка дозволять добитися чималих успіхів. А знання про астрологічну ситуацію дозволить всім уникнути чимало підводних каменів.

Гороскоп для всіх Знаків Зодіаку на листопад 2012

Гороскоп на листопад 2012 року для Овнів

Гороскоп на листопад 2012 року для Тельців

Гороскоп на листопад 2012 року для Близнюків

Гороскоп на листопад 2012 року для Раків

Гороскоп на листопад 2012 року для Левів

Гороскоп на листопад 2012 року для Дів

Гороскоп на листопад 2012 року для Терезів

Гороскоп на листопад 2012 року для Скорпіонів

Гороскоп на листопад 2012 року для Стрільців

Гороскоп на листопад 2012 року для Козерогів

Гороскоп на листопад 2012 року для Водоліїв

Гороскоп на листопад 2012 року для Риб

Гороскоп на листопад 2012 стверджує, що 17 листопада, коли в знак Козерога увійде Марс, найсприятливіший день для прийняття незалежних рішень і виконання відповідальних завдань. У цей час над емоціями переважає здоровий глузд. А ось з 7 по 27 листопада починати довгострокові проекти небажано. Найкраще буде позбутися старих або невдалих ідей.

Потяг до сильних, екстравагантних і сексуальних партнерів, гострота почуттів і ревнощі у відносинах досягнуть піку 22 листопада, коли в знак Скорпіона перейде Венера.

Можливість зустрічі зі своєю половинкою або вдалого шлюбу з’явиться в період з 22 по 27 листопада 2012 року. Варто знати, що абсолютно будь-яка астрологічна ситуація може бути використана як негативно, так і позитивно, але однозначно майже ніколи не можна сказати, яка реалізується з цих можливостей. Гороскоп на 2012 рік рекомендує представникам усіх знаків Зодіаку прислухатися до зірок – варто розкрити свої таланти та здібності, тоді життя повернеться в кращу сторону.

Залишити коментар

*

Вгору